איגוד הג’ודו העולמי אישר הבוקר (רביעי) באופן סופי את קיומה של תחרות הגרנד פרי ״תל אביב 2019״. כמו כן נודע כי התקבל אישור לעריכת גרנד פרי נוסף גם בשנת 2020. יצוין כי הגרנד פרי ייערך בהיכל שלמה בתל אביב בין התאריכים 24-26 בינואר.
האיגוד העולמי אישר כי גם בשנת 2020 ייערך גרנד פרי בישראל בתאריכים 25-27/1/2020.
יו״ר איגוד הג’ודו משה פונטי: ״חגיגה של ממש מחכה לכל חובבי הספורט בישראל שיגיעו לגרנד פרי. הג’ודו הישראלי ממשיך בדרכו, הן המקצועית בה אנו רואים תוצאות מקצועיות, הן בפופולריות שלו שהולכת וצומחת והן ביכולות הארגוניות שלנו כאיגוד.
"אחרי שאירחנו את אליפות אירופה עד גיל 23, ואת אליפות אירופה לבוגרים, הצלחנו לזכות באירוח הגרנד פרי, שהיא אחת התחרויות היוקרתיות ביותר הקיימות. אני רוצה להגיד תודה לכל הצוות המדהים של איגוד הג׳ודו, אלה שעושים עבודה קשה ומסורה מאחורי הקלעים, ולשרת הספורט מירי רגב שעזרה לנו ברמה הבינלאומית. התרגשות גדולה לקראת חגיגת ספורט גדולה״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו