שני בני אדם נהרגו בפיצוץ שאירע הערב (ראשון) ברכב בשכונת התקווה שבדרום תל אביב. הרקע למעשה ככל הנראה פלילי. כוחות ההצלה בדרכם אל המקום.
ככל הנראה ההרוגים מוכרים היטב למשטרה. אחד מהם מוכר בעיקר מעבירות אלימות וסחיטה ואילו השני היה יותר בתחום המטענים. דובר מד"א, זכי הלר מסר: "בשעה 22:42 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על שני כלי רכב שעולים באש ברחוב אצ"ל פינת לח"י בשכונת התקווה בתל אביב. בשלב זה כוחות כיבוי פועלים במקום ולא ניתן להתקרב לרכבים".
השוטרים סגרו את כל איזור הפיצוץ בשכונת התקווה, אזרחים ידעו רק לספר ששמעו את הפיצוץ ורק לאחר מכן יצאו החוצה וראו את הרכבים עולים באש. החשמל בכל האזור נפל.
צילום: גדעון מרקוביץ'
צילום: גדעון מרקוביץ'
צילום: דוברות איחוד הצלה
ירון, עד ראייה, מסר: "היה פיצוץ אדיר ברכב שעמד בצומת. היה רעש מחריש אוזניים ועלה עשן שחור לגובה. החשמל בכל האזור נפל. ראיתי את הרכב נשרף כולו. לא יודע אם היו בו אנשים. לקחת כמה דקות עד שהמשטרה וכבאות הגיעו. הכבאים כיבו את השריפה".
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!