שמואל דטיאשוילי בבית המשפט // צילום: קונטקט

הורשע הבעל שרצח את אשתו לאחר שביקשה להיפרד ממנו

שמואל דטיאשוילי ארב לאשתו אביטל רוקח ז"ל בחדר המדרגות, ורצח אותה ב-50 דקירות סכין • הפרקליטות: "הטיל פחד ואימה עליה ועל ילדיה"

בית המשפט המחוזי בירושלים הרשיע את שמואל דטיאשוילי ברצח אביטל רוקח ז״ל, שהייתה נשואה לו במשך 23 שנים. דטיאשוילי, 51, רצח באכזריות בספטמבר 2014 את אביטל רוקח, כאשר דקר אותה כ-50 דקירות בסכין, לאחר שארב לה בחדר המדרגות בכניסה לבניין בו התגוררה.

 

עו"ד דניאל מור, פרקליטות מחוז ירושלים: "בית המשפט קבע כי מעשה הרצח התרחש לאחר מסכת ארוכה של אלימות, איומים והתנכלויות של הנאשם כלפי מי שהיתה אשתו ואם שלושת ילדיו, לאחר שביקשה להתגרש ממנו. המעשים שקדמו לרצח ומעשה הרצח עצמו מעידים על אכזריותו של הנאשם, ועל תחושת הפחד והאימה שהטיל על אביטל רוקח ז"ל ועל ילדיה. הפרקליטות מחזקת את ידי בני המשפחה. נפעל למיצוי הדין עם הנאשם ונמשיך במאבק המתמשך והנחוש בתופעה הקשה של אלימות ורצח נשים על ידי בן זוגן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...