צילום: דוברות המשטרה // זירת התאונה בשדרות רוקח בתל אביב

חשד לתאונות פגע וברח בתל אביב: שני כדורגלנים מליגת העל נעצרו

שני נערים שרכבו על אופניים חשמליים נפצעו קשה ובינוני מפגיעת רכב בשד' רוקח • הנהגים הפוגעים הם שחקני כדורגל מליגת העל, נמלטו מהזירה ונעצרו בחשד שנסעו תחת השפעת אלכוהול • בתאונת פגע וברח נוספת נהרג צעיר מפגיעת רכב בסמוך לכיכר פריז בירושלים

צעיר בשנות ה-30 לחייו נהרג ונער בן 16 נפצע באורח אנוש בשתי תאונות פגע וברח הלילה (שני) בירושלים ובתל אביב. הנהגים הפוגעים, החשודים גם בנהיגה בשכרות, נעצרו בהמשך על ידי המשטרה, ויובאו הערב לדיון בהארכת מעצרם בבית המשפט.

בתאונה שאירעה לפנות בוקר בשדרות רוקח בתל אביב, נפגעו שני נערים כבני 17, אחד מהם שחקן ובנו של במאי סרטים, באורח קשה וקל, בתאונת דרכים פגע וברח כשרכבו על אופניים חשמליים, בשדרות רוקח בתל אביב. המשטרה פתחה בחקירה לבדיקת נסיבות התאונה ועצרה שני חשודים, כדורגלנים בליגת העל,  תושבי השפלה, שככל הנראה הנהג נסע תחת השפעת אלכוהול.

סמוך לשעה 4 לפנות בוקר, התקבל דיווח על תאונה קשה שהתרחשה בשדרות רוקח לכיוון מזרח,  מול מגרשי הטניס סמוך לכניסה לחניון האוטובוסים בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום הבחינו בשני הנערים שהיו שרועים על הכביש, העניקו להם  טיפול רפואי ופינו אותם לבי"ח איכילוב. אחד במצב קשה לא יציב עם פגיעת ראש קשה ופגיעה רב מערכתית, מורדם ומונשם והשני במצב בינוני יציב, בהכרה, עם וחבלות בכל הגוף. 

זירת התאונה בירושלים // צילום: דוברות המשטרה

הפאראמדיקיות של מד"א רוני שיסגל ושי אלגבסו סיפרו: "זירת התאונה הייתה קשה, ראינו על הכביש אופניים מרוסקות ובסמוך שכב נער כבן 16 מחוסר הכרה, הוא סבל מפגיעת ראש קשה ופגיעה רב מערכתית, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל הנשמה ופינינו אותו תוך המשך טיפול כשמצבו קשה ולא יציב. הנער השני שכב על המדרכה, הוא היה בהכרה וסבל מחבלות בראש ובכל הגוף, לאחר טיפול ראשוני בשטח פינינו אותו לבית חולים כשמצבו בינוני".

הנער שנפצע באורח קשה מאוד, הינו בנו של במאי קולנוע ושחקן בפני עצמו, עבר במהלך הלילה ניתוח והוא מורדם ומונשם ביחידה לטיפול נמרץ כללי בבית החולים איכילוב. הנער השני שפונה בהכרה טופל ומצבו כעת הינו קל.

מיד עם קבלת הדיווח על התאונה, הגיעו למקום  כוחות משטרה, ביניהם בוחני  תנועה אשר החלו לחקור את נסיבות התאונה שממנה עלה כי השניים רכבו על האופניים החשמליים על שדרות רוקח לכיוון מזרח ומכונית חולפת פגעה בהם ונמלטה. במקביל, החלו השוטרים בסריקות לאיתור הרכב הפוגע וכעבור שעה קלה הצליחו לאתר את הרכב בדרום תל אביב. ועצרו את שני החשודים במעורבות בתאונה. השניים, כדורגלנים בשנות ה20 לחייהם, מאזור השפלה ומחקירה ראשונית עלה כי הנהג הפוגע, ככל הנראה היה תחת השפעת אלכוהול.

עוד עלה כי השניים נסעו כל אחד ברכב אחר ולאחר התאונה נמלטו לכיוון דרום תל אביב, החביאו את הרכב וחזרו למקום התאונה עם הרכב השני ושם זוהו על ידי השוטרים ונעצרו. השניים נכלאו בתום החקירה.

מועדון הכדורגל מ.ס. אשדוד, שאחד מהעצורים משחק בשורותיו, הוציא הודעה בה מצרים במועדון על הארוע. "בשעות אלו אני למדים את פרטי המקרה ועוקבים בדריכות אחר החקירה. השחקן הינו שחקן צעיר וחיובי, שייתכן כי שגה. בשעה זו כשהחקירה עוד בעיצומה אנו תומכים בו ומסייעים בייצוג המשפטי שלו ולכשיתבררו העובדות נגיב בהתאם להן. מעל לכל אנו מייחלים לרפואה שלמה של הנערים הפצועים ושולחים להם איחולי החלמה מהירה".

מועדון הכדורגל עירוני קריית שמונה מסר: "שחקן הקבוצה נעצר בחשד למעורבות בארוע תאונתי ופגע וברח. הוא נחקר מספר פעמים, נענה לכל דרישות החוקרים, ענה על כל שאלותיהם ומסר גרסה מפורטת ובסופו של יום שוחרר לביתו למעצר בית, אך יתכן כי גם זה יופסק בהתאם להתפתחויות. כל מידע נוסף עלול להתפרש כשיבוש חקירה ולכן מן הראוי להסתפק בכך".

זירת התאונה בת"א // צילום: דוברות המשטרה

התאונה ארעה כמה מאות מטרים מהמקום בו נדרס למוות לפני כחודשיים שלו אמסלם בן ה-13 וחברו דניאל חכמי נפצע באורח בינוני, על ידי אלי בר זכאי, בן ה-23. כזכור בר זכאי, ששתה לשוכרה, ניסה להעלים ראיות ולשבש מהלכי משפט. לפני מספר שבועות הפרקליטות, הגישו נגדו כתב אישום בגין הריגה, גרימת חבלה חמורה, נהיגה בשכרות, הדחה בחקירה, שיבוש מהלכי משפט ובניסיון להשמדת ראיות. 

בערב החג, ארעה תאונה נוספת בה היה מעורב רוכב אופניים חשמליים, כאשר הרוכב בן ה-27, רכב על רחוב ששת הימים בתל אביב והחליק. חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבי"ח שיבא בתל השומר במצב בינוני עם חבלת ראש. 

תושב זר חשוד בדריסה בירושלים

בתאונה השנייה, שאירעה קודם לכן בירושלים נהרג צעיר בשנות ה-30 לחייו מפגיעת רכב בתאונת דרכים סמוך לכיכר פריז בעיר. הצעיר נפצע באורח אנוש בתחילה ובהמשך נקבע מותו בבית החולים שערי צדק. נהג הרכב נמלט ברכבו מהמקום.

כוחות משטרה גדולים שהגיעו למקום, בהם בוחני משטרת ישראל, פתחו בחקירה אינטנסיבית ומהירה תוך שימוש במגוון אמצעים ובמקביל נערכו סריקות נרחבות לאיתור הנהג החשוד. תוך זמן קצר הצליחו השוטרים לאתר את סוג הרכב וכיוון בריחתו, לאחר סריקות נוספות אותר החשוד באזור הר הצופים בירושלים, יחד עם הרכב ועליו סימנים שעל פי החשד נגרמו בעקבות התאונה.

הנהג החשוד (תושב זר בשנות ה-50 לחייו) נעצר לחקירה שבמהלכה עלה חשד כי הוא נמצא תחת השפעת אלכוהול. הערב, בצאת החג יובא החשוד בפני בית המשפט בבקשה להאריך מעצרו.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...