שחקני מכבי ת"א. חלקם יחסרו שחקנים רבים // שחקני מכבי ת"א. חלקם יחסרו שחקנים רבים

מכבי ת"א יוצאת לטורניר הכנה בקפריסין

הצהובים ימשיכו את ההכנות לעונה הקרובה באי השכן כשיפגשו שם את: חימקי מוסקבה, פנאתינייקוס וא.א.ק אתונה • השחקנים שנקראו לנבחרות השונות ייעדרו בנוסף לטאריק בלאק • כבר ביום שלישי הקרוב מכבי ת"א תמריא לקרואטיה לטורניר הכנה נוסף

מכבי תל אביב תצא מחר (ה') לטורניר הכנה ראשון בקפריסין שם תפגוש את חימקי מוסקבה (ו'), פנאתינייקוס (ש') וא.א.ק אתונה (א').

הצהובים יחסרו את ששת השחקנים שנמצאים עם הנבחרות השונות (נמרוד לוי, ג'ון דיברתולומיאו, יובל זוסמן וג'ייק כהן בישראל, סקוטי ווילבקין בטורקיה ומייקל רול בטוניסיה) וגם את טאריק בלאק שישהה בארצות הברית לרגל חתונתו.

ראשי המועדון ניסו לבטל את הטורניר בניקוסיה בשל המצב ואף באו במגעים עם אנשי פנאתינייקוס לצורך כך, אך בשל הזמן הקצר לא הצליחו למצוא קבוצה שתחליף אותם. מספר שחקני נוער יטוסו עם הצהובים לטורניר.

ביום שני תחזור הקבוצה לישראל וכבר למחרת תמריא לקרואטיה להשתתף בטורניר היוקרתי בזאדאר שם תתמודד בין השאר מול אולימפיה מילאנו ופנרבחצ'ה.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...