הראל ויזל // צילום: משה שי

בעקבות הדיווח על הטרדות הראל ויזל: מניית פוקס צונחת

תחקיר ערוץ עשר שחשף כי הבעלים של קבוצת פוקס הטריד נשים לכאורה • המניה רשמה ירידה של 5.16 אחוז • במכבי ת"א, המקבלת חסות מקבוצת פוקס, אמרו: "אם המוניטין ייפגע, נצטרך לקבל החלטות"

בעקבות תחקיר שפרסם אתמול (שלישי) רביב דרוקר בערוץ עשר על הטרדות מיניות כביכול, של הראל ויזל, מנכ"ל פוקס, מניית החברה קרסה עם פתיחת המסחר והשלימה בצהריים  ירידה של 5.16 אחוז. מדובר במניה יציבה שהציגה השנה רווחים של כ-12.5 אחוזים וגם בשבועות האחרונים ובימים האחרונים רשמה עליות, עד הבוקר שאחרי התחקיר המדובר. מנכ"ל פוקס הודיע שהוא מתנצל אם פגע במי מהנשים ומהחברה נמסר שעד לפרסום התחקיר לא הגיעו לידיה תלונות כלשהן על הטרדות מיניות בחברה ו"החברה פועלת לפי כל דין".

בתוך כך, גורם בקבוצת הכדורסל מכבי ת"א, לה פוקס מעניקה חסות, אמר כי קיימת דאגה בקבוצה לפגיעה במוניטין הקבוצה: "אנחנו כמובן עוקבים. אם הפרשה תצבור תאוצה והמוניטין של המותג ייפגע, נצטרך לקבל החלטות". מאידך, גורם בענף יצא להגנת הראל ויזל ואמר: "הראל הוא מאנשי העסקים החיוביים במדינת ישראל. התרומה שלו לקהילה מתבטאת בעשרות מיליוני שקלים בשנה מבלי שאנשים יודעים. אני מאמין בכך שצדקתו תוכח". 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...