בית הקפה שהופך לבר קוקטיילים

שיתוף פעולה בין מלונות בוטיק לבר הקוקטיילים אימפריאל יצר את "בושוויק" בנחלת בנימין • קוקטיילים מבוססי קפה ומנות שממזגות בין אוכל תל אביבי לניו יורק

ארוחת בוקר וקוקטייל // צילום: יח"צ

בקומת הכניסה של מלון הבוטיק "פבריק", בלב רחוב נחלת בנימין שבתל-אביב, ייפתח מחר (שני) בר "בושוויק" בשיתוף פעולה ראשון בין רשת מלונות הבוטיק "אטלס" וקבוצת ברי הקוקטיילים "אימפריאל".

בושוויק, הקרוי על שם השכונה הטרנדית בניו יורק, משלב השפעות של ברוקלין עם לב תל אביב. מה שבא לידי ביטוי במה שהמקום מציע, מבית קפה בשעות הבוקר ועד בר קוקטיילים לתוך הלילה.

תחילה ייפתח המקום בימים שני עד שבת מהשעה 19, ובשבועות הקרובים יורחבו שעות הפעילות לצהריים ומשם לבוקר.

צילום: יח"צ

הבר-בית קפה ממוקם בחלל הציבורי של מלון "פבריק", מלון בוטיק חדש ברוח שכונתית ובעיצוב תעשייתי באווירת וינטאג'.המקום יתחיל בארוחות בוקר לאורחי המלון ומבחוץ ולקראת הערב יגביר קצב לבר קוקטיילים שוקק. 

כאח צעיר לאימפריאל, לה אוטרה ואימפריאל רד, תוצג במקום התמחות חדשה של קבוצת אימפריאל בתחום הקפה במלאכת יד, העוסק בבחירה של תערובות, זנים ומגדלים, קלייה, טחינה והכנה מדוקדקת של הקפה. יוגשו משקאות קפה מיוחדים כמו נייטרו, קולד ברו ב-16 שקלים ואספרסו פרדו ב-18 שקלים, המבוססים על זנים שונים לצד קוקטיילים מבוססי קפה כמו בננה דיסקו- אפרול מושרה בבננות, סודה בננה וביטרס BeanZ ב-32 שקלים ומוקטיילים כגון: Yellow brain freeze - סורבה מנגו, טרגון וחליטת קמומיל ב-32 שקלים.

ממנות בית הקפה // צילום: יח"צ

על הפן הקולינארי של "בושוויק" אחראית השפית אביבית פריאל, שיצרה תפריט הממזג בין אוכל תל אביבי עדכני לתרבות האוכל הניו-יורקית העכשווית. בין המנות בתפריט: סלט קטניות מונבטות עם עגבניות לחות, כרובים, עשבים ו"לבנה" קשיו ב-48 שקלים, ברד פודינג מלוח של תרד וקייל עם גבינת עיזים ב-56 שקלים, נאגטס בבלילת בירה גינס עם איולי סריראצ'ה ב-39 שקלים ונתחי שייטל עם מסבחה לימה, בצל צלוי, שעועית ירוקה ועשבי תיבול ב-58 שקלים.

 

בושוויק

נחלת בנימין 28, תל-אביב

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר