צילום: אי.אף.פי // זהבי. תודה ל-VAR

זהבי כבש בתוספת הזמן, גוואנגז'ו R&F העפילה לחצי גמר הגביע

הישראלי כבש צמד, כולל פנדל בדקה ה-97 בעזרת ה-VAR, כדי להעניק לקבוצתו את הכרטיס לארבע האחרונות לאחר 2:3 ביתי על ג'יאנגסו סונינג (0:0 במשחק הראשון)

ערן זהבי סיפק היום (ד') עוד רגע גדול בקריירה שלו בסין. גוואגז'ו R&F כבר היתה בדרך להיות מודחת מרבע גמר הגביע הסיני אבל שער של הישראלי, שבע דקות בתוך תוספת הזמן, השלים צמד, והעניק לקבוצתו 2:3 בבית על ג'יאנגסו סונינג (0:0 במשחק הראשון) ואת הכרטיס לחצי הגמר.

זהבי כבש את השער המנצח בפנדל לאחר שהשופט השתמש במערכת ה-VAR כדי לקבוע אם שחקן ההגנה של ג'יאנגסו השתמש בידו. בדקה ה-42 כבש זהבי את הראשון שלו והעלה את קבוצתו ל-1:2 לאחר הרחקה לא טובה של הגנת ג'יאנגסו. R&F לא הצליחה לשמור על התוצאה ונגיחה של פנגפיי בדקה ה-55 השוותה ל-2:2 לפני שהגיע זהבי בתוספת הזמן. 

ג'יאנגסו היתה זו שעלתה ראשונה על הלוח עם שער של ג'י בדקה ה-19. ז'אנג השווה ל-1:1 בדקה ה-22.

ההדחה מפצה במעט על היכולת המאכזבת של גוואנגז'ו בליגה. היא ממוקמת במקום התשיעי בלבד בליגה הסינית עם חמישה ניצחונות, חמישה הפסדים ושלוש תוצאות תיקו.

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...