צילום: אי-אף-פי // 141 קורבנותיו של לארי נסאר מקבלות את הפרס בלוס אנג'לס

פרס האומץ ל-141 קורבנותיו של לארי נסאר

141 הנשים, שעברו התעללות תחת ידיו של רופא נבחרת התעמלות הנשים של ארה"ב לשעבר, קיבלו פרס מיוחד בטקס פרסי ה-ESPYS

ערב חלוקת פרסי הספורט של ESPY's (הפרס השנתי למצוינות בספורט) עמד הלילה (בין רביעי לחמישי) בסימן אומץ הלב של 141 מקורבנותיו של ד"ר לארי נסאר - רופא נבחרת התעמלות הנשים של ארה"ב לשעבר - שעלו בצוותא לבמה בלוס אנג'לס כדי לקבל פרס מיוחד. 

המתעמלת אלי רייזמן עלתה ראשונה לבמה יחד עם המתעמלת לשעבר שרה קליין, שהותקפה על ידי נסאר כבר לפני 30 שנה. הקהל עמד על הרגליים וקיבל את 141 הנשים במחיאות כפיים סוערות.

"אנחנו אולי סובלות לבד, אבל שורדות יחד", אמרה רייזמן לקהל בנאום המרגש שלה, "כולנו חייבים לדעת לפעול מתוך אמפתיה, רק כך נוכל לקבל אחת את השנייה. שרה קליין גם הוסיפה במילים מרגשות משלה: "אנחנו פה על הבמה הזאת, מייצגות את מאות הנשים שלא כאן איתנו. אל תטעו, אנחנו כאן כדי להציג לעולם תמונה של שורדות, תמונה חדשה של אומץ לב".

כזכור, נאסר נשפט ל-175 שנות מאסר לאחר שהואשם בהתעללות והטרדות מיניות בכוכבות הכי גדולות של דורנו. השופטת אנג'לינה רוזמרי הבהירה בסיום המשפט כי "נסאר יהיה בחשיכה עד יומו האחרון. ברגע זה גזרתי את גזר דין המוות שלך".

כזכור, הפרשה התפוצצה בחודש נובמבר האחרון, כאשר ד"ר נאסר הודה בביצוע מעשים מגונים במתעמלות צעירות לאחר שהגיעו תלונות יותר מ-150 בנות, שעברו את ההתעללות הקשה. נאסר, שמירר בבכי נוכח העדויות הקשות ולא זכה לשום אהדה מצד השופטת או דעת הקהל, יישאר בבית הסוהר עד יומו האחרון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...