עוד לא הספקנו להתאבל על סגירת המסעדה של אורנה ואלה בת"א, נעצבנו כשלוקה ולינו סיימו את דרכם ולא האמנו שלא נאכל את האוכל של מסעדות בינדלה ורפאל, כעת אנו מתבשרים על סגירת ננוצ'קה. מסעדה שהפכה למוסד, לשמחה ולאוכל טעים בת"א.
"ננוצ'קה אהובתי, מי יודע איך מסכמים 16 שנים בננוצ'קה רבת התהפוכות?", כתבה המסעדנית ננה שרייר בפוסט מרגש בפייסבוק שהשאיר את הגולשים בהלם מוחלט.
מסעדת ננוצ'קה הוקמה לפני 16 שנה ברחוב לילינבלום בתל אביב ומיתגה את עצמה כמסעדה גרוזינית, כמוצאה של המייסדת שלה, ננה שרייר. המסעדה עברה תהפוכות כשב-2014 הפכה המסעדה לטבעונית בעקבות שינוי תזונתי של שרייר.
בהמשך הפוסט כתבה היא, "יש לי כל כך הרבה מה לומר. אבל בינתיים אני רוצה להזמין אתכם, כל מי שחווה חוויה אחת או שתיים, אכל, שתה, התאהב, התחתן, רקד, שמח, התרגש והוקסם. ואפילו את אלו שהתאכזבו לפעמים, לבוא להיפרד מהמקום ומתקופה מחוללת תמורות. אני והצוות שלי נשמח להרים כוסית אחרונה לפרידה על צלחת חינקלי וחצ'פורי, להתרגש ביחד ואפילו להתחבק. אנחנו פה עד ה-30.6. בואו והפיצו את הבשורה".
גולשים רבים שנחשפו לפוסט הציעו להקים הד סטארט עבור המסעדה ובכך למנוע את סגירתה, ורבים אחרים תהו האם הסגירה קשורה לשינוי הקולינרי של המסעדה שהפך לטבעוני, ולכן זו הסיבה שהמקום לא התרומם בעצם. אחת הגולשות סיכמה, "אוי לא! זה הפסד לי, הפסד לטבעונים, והפסד לכל מי שביקר אי פעם במסעדה האהובה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו