פוצ'טינו. הוביל את טוטנהאם לליגת האלופות ב-3 מ-4 השנים האחרונות // פוצ'טינו. הוביל את טוטנהאם לליגת האלופות ב-3 מ-4 השנים האחרונות

פוצ'טינו האריך את חוזהו בטוטנהאם עד 2023

המועדון הלונדוני הודיע על המשך שיתוף הפעולה עם המאמן הארגנטיני לחמש שנים נוספות • "אנחנו נמצאים באחת התקופות הטובות בהיסטוריה של המועדון" סיפר פטוצ'ינו • דניאל לוי, היו"ר הוסיף: "מאוריסיו מכניס רוח נהדרת לקבוצה"

טוטנהאם הודיעה הערב (ה') על הארכת חוזהו של מאמן הקבוצה, מאוריסיו פוצ'טינו לחמש שנים נוספות.

הארגנטיני שהוליך את הקבוצה לרביעייה הראשונה בטבלה בשלוש השנים האחרונות היה רחוק העונה 23 נקודות ממנצ'סטר סיטי האלופה והוליך אותה עד לשלב שמינית גמר ליגת האלופות שם הודח 4:3 בסיכום שני המפגשים ליובנטוס. 

פוצ'טינו סיפר לאחר החתימה: "אני נרגש לחתום על חוזה ארוך טווח חדש, כאשר אנו נמצאים באחד מהתקופות הטובות של המועדון בהיסטוריה ולהיות המנג'ר שיוביל את הקבוצה הזו לאצטדיון החדש". 

על הכניסה הצפויה לאצטדיון החדש של הקבוצה בעונה הבאה סיפר: "זה רק אחד הפקטורים שעושה את העבודה הזו לאחת המרגשות בעולם הכדורגל"

יו"ר טוטנהאם דניאל לוי הוסיף על הארכת חוזהו של המנג'ר: "אנחנו נמצאים כעת בעיצומו של תהליך נהדר והעתיד נראה עוד יותר מבטיח כאשר המועדון נכנס לשלב הבא בהיסטוריה שלו". 

על המאמן סיפר: "מאוריסיו מכניס רוח נהדרת לקבוצה ואימץ למועדון סגנון משחק שהאוהדים נהנים לראות. אני יודע שהם מברכים על המחויבות הזו למאוריסיו". 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...