שמלות כלה לא חייבות לרוקן את הכיס // יואב פיצ'רסקי // שמלות כלה לא חייבות לרוקן את הכיס ,
שמלות כלה לא חייבות לרוקן את הכיס // יואב פיצ'רסקי // שמלות כלה לא חייבות לרוקן את הכיס

שמלות כלה במחירים שפויים

קיבלתן הצעה, סגרתן אולם וזה הזמן לבחור שמלה לבנה • כמה אתן מוכנות לשלם?

עונת החתונות החלה, והכלות של 2018 כבר החלו בחיפושים אחר שמלת הכלה, ומי שכבר הספיקה להסתובב בין המעצבים והחנויות הבינה שהמחירים נעים בין 7,000 שקלים ואף יכולים להגיע ל20,000 שקלים. 

עם זאת, למרות ההיצע והביקוש שמביאים למחירים הללו, יש אלטרנטיבות זולות יותר, והאיכות? לא נופלת מאלו היקרות.  

Simply You - שמלות לבנות הכפר

Simply You הוא מותג פרי הקמתם של דיה ועדי, שתי חברות ילדות, כאשר כל השמלות הן ready to wear עם שימוש רב בבדי שיפון נשפכים, תחרות, חרוזים ופנינים בעבודת יד.

"הסטודיו שלנו מהווה בית לכלות קלילות שמחפשות שמלה בה ירגישו יפות, קורנות ונינוחות, לא מחופשות לאף אחת אחרת, אלא הן עצמן." מספרות עדי ודיה לישראל היום.

טווח מחירים: 1,800-3,400 ₪ . מושב בית הלוי, עמק חפר.

קביעת פגישה בתיאום מראש בלבד : 050-2267900 עדי 

https://www.facebook.com/SimplyYou.weddingdresses/

Simply You צילום: ענר גרין 

NOVAK BRIDAL- קואוצ'לה זה כאן

השמלות של המעצבת שירי נובק הן בסגנון בוהמייני חופשי עם נגיעות היפיות. "הכלות שמגיעות אלי הן לרוב קיבוצניקיות, ילדות פרחים ופסטיבלים, אומניות, לא בחורות קונבנציונליות בדיוק כמו השמלות שלי. בתחילת דרכי זה היה הרבה יותר נישתי, כיום, הבוהו שיק נהיה יותר מיינסטרים". 

השכרה: 2500 ₪ קנייה: 3500₪

התאמות ושינויים בתוספת 500₪

טל: 0547337927

https://www.facebook.com/novakbridalwear/

נובק // צילום: יואב פיצ'רסקי

FISHNDAG חגית ויטמן

המותג FISHNDAG הוקם על ידי המעצבת והמרצה לעיצוב אופנה בשנקר חגית ויטמן. כאן תוכלו למצוא שמלות במראה בייסיק עם טאץ' מודרני. השמלות הן ready to wear. 

טווח מחירים: 2500- 2900 שקלים להשכרה, 3,000 – 4,000 קניה.  

התאמות ושינויים בתוספת 500₪

פגישה בתאום מראש בלבד - 035222777

https://www.fishndag.com

FISHNDAG // צילום: תום מרשק

שימקה - בוטיק שמלות כלה בסגנון וינטאג' - מסלול "שימקה אקספרס"

המותג שימקה הוקם על ידי שמרית ביטון, בת להורים שניהלו עסק מצליח לשמלות כלה בארץ. הסגנון הוא ווינטג' עם גזרות נשיות ועדינות, כאשר כל השמלות הן ready to wear. 

למותג יש מסלול מהיר למהירות החלטה שנקרא  "שימקה אקספרס". תוכלו לקנות או להשכיר שמלה באותו היום בלבד - והמחיר שתקבלו יהיה בהנחה של 50% מהמחיר המקורי. 

טווח מחירים: 5500-8500 לקניה והמסלול אקספרס זה 50% הנחה. 

הטלפון לתאום פגישה 03-7166454 בתאום פגישה בלבד

http://www.shimka.co.il/

שימקה // צילום: אלה אוזן

מהי האג'נדה לקבוע מחירים כאלו?

עדי אביחי: בשנים האחרונות מתחזקת מגמה של צרכנות הוגנת גם בכל הקשור להוצאות החתונה, ולכן כלות רבות מחפשות שמלת כלה במחיר שפוי מבלי להתפשר על הסטייל, האיכות וההתאמה האישית".

שירי נובק: "האג׳נדה תמיד היתה לספק מענה לכלות שמחפשות אלטרנטיבה שפויה בתוך תעשייה לא שפויה".

חגית ויטמן: המחירים נקבעו לפי מחירים שאני הייתי מסכימה בעצמי להוציא על שמלת כלה. יש היום מודעות חברתית מאוד גבוהה להתנהלות כלכלית".

שימרית ביטון: "היה לי חשוב לשנות את התהליך שכלות עוברות בבחירת שמלת כלה. להסיר את הרעש והצלצולים המיותרים ולסלול את דרך המלך לכלה כמו שאני רואה אותה- מדויקת ועניינית."

איכות השמלה זהה לאיכות של שמלה שעולה 10,000 ש"ח? מבחינת בדים והתפירה.

ויטמן: "איכות השמלות שלנו מאוד גבוהה ועל כל שמלה אני עובדת לפחות 60 שעות. אני בחרתי לא להשתמש בחומרי גלם יקרים מאוד לעיצוב השמלות שלי כי זה הטעם האישי שלי ואני מאמינה שיש שוק גדול שמתחבר לזה. מגיעות אלי בנות מכל הארץ שמחפשות שמלה לבנה יפה ונעימה שיוכלו להרגיש בנוח במהלך היום המיוחד שלהן."

נובק:"חשוב לי לבחור בבדים קלילים, נושמים ומחמיאים שמתאימים עצמם לגוף להבדיל מבדים אחרים, יקרים יותר שהגוף צריך להתאים עצמו אליהם. בנוסף, הבדים היוקרתיים ״הכלתיים״ יותר פחות מתכתבים עם סגנון העיצוב שלי".

אביחי: :השמלות מעוצבות מראש מתוך התאמה לקהל יעד של כלות שמעוניינות בשמלות עדינות, נוחות וכפריות שאינן מורכבות ועמוסות בפאייטים ואבנים מה שמייקר את עלות השמלה".

ביטון: "כל תהליך העיצוב והייצור נבנה על הרצון ליצור שמלות כלה שאני הייתי לובשת בעצמי, במחיר שהייתי מוכנה לשלם עליהן ובתהליך שהייתי מקווה לו".

למה לדעתכן שמלות כלה עולות כל כך הרבה כסף?

כל המעצבות ענו שכלות שמחפשות שמלה בתפירה מורכבת, הכוללת אלמנטים כמו מחוכים, פאייטים, אבנים ופנינים נדרשות לשלם את עלות העבודה. כמו כן, עלות העיצוב האישי והתפירה האישית אשר מצריכה 3 מדידות חוזרות לפחות, מייקרת את עלות השמלה. נוסף לכל זה, כמובן שם המעצב/ת והלוקיישן המרכזי של הסטודיו. 

עוד הוסיפו כולן שהשאלה המרכזית היא באיזה סוג כלה מדובר. אחת תרצה בחתונה שלה שמלת כלה קלילה ונונשלנטית, ואחרת חלמה כל חייה להיות כלה מהאגדות ולהגיע למדידות בסטודיו גדול ומפואר בתהליך שלוקח המון זמן. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...