שחקני נתניה. עקצו את מחזיקת הגביע // שחקני נתניה. עקצו את מחזיקת הגביע

נפילת מתח: הפועל חיפה הפסידה לנתניה

אחרי הזכייה בגביע, האדומים נכנעו 2:1 לקבוצה מעיר היהלומים בעקבות שער בדקה ה־90

הפועל חיפה חתמה ביום רביעי עונה גדולה. אמנם נותרו עוד שני מחזורים עד לתום העונה, אבל את העונה שלהם האדומים סיימו כבר ביום רביעי בטדי, וככה זה גם נראה הערב בנתניה. 

ניר קלינגר עלה עם הרכב של מחליפים, ובתחילה נראה היה שגם זה יעבוד לו עם שער של גל אראל בדקה הראשונה. אבל עם כל הכבוד למחזיקת הגביע הטרייה, מי שהיתה מסוכנת יותר ורצתה יותר את הנקודות היא מכבי נתניה, שבסופו של דבר גם השיגה אותן בצדק.

ערן לוי ודיא סבע, מי אם לא הצמד־חמד הנתנייתי, כבשו כל אחד בתורו. לוי השווה בסטייל עם פצצה מהאוויר מחוץ לרחבה, ואילו מלך שערי הליגה הרשית את ה־23 שלו העונה בדקה ה־90 והשלים מהפך דרמטי. בתווך רן קדוש וגם עמודי השער מנעו מנתניה עוד כמה שערים, ומן העבר השני גם גינסארי נעצר בקורה. בסיום, כאמור, מי שרצתה יותר גם ניצחה, ואחרי ההפסד של מכבי ת"א בטרנר, גם החלום האירופי של נתניה עוד בחיים.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...