האם השחקן לשעבר גדי סבן שוב מסתבך? משטרת תל אביב צפון עצרה לפני כשבוע כנופיה שעסקה בגניבת כלים הנדסיים מאזור המרכז והעבירה אותם לשטחים. סבן שהורשע כבר מספר פעמים, ועובד היום על רכב גרר, נעצר אף הוא בפרשה אולם שוחרר למעצר בית לאחר שטען כי הוא בסך הכל הוזמן לגרור את הכלי ולא ידע כי מדובר ברכב גנוב.
הפרשה נחשפה כאשר לפני כשבוע נגנב בובקט מאתר בניה ברחוב ניסים אלוני בצפון תל אביב. בלשי המשטרה שהגיעו למקום איתרו את הבובקט כשהוא מוסתר בשיחים ברחוב סמוך. הבלשים החליטו להציב במקום מארב וכעבור מספר שעות של המתנה, הגיע למקום רכב גרר שסבן נוהג בו ועמו חשוד נוסף. בעת שהשניים העמיסו את הגרר הם נעצרו ע"י השוטרים.
בחקירתם התברר כי במהלך התקופה האחרונה הועברו שלושה בובקטים וכן מכבש כביש בשווי חצי מיליון שקלים לשטחים. בעקבות כך סבן והחשוד הנוסף, תושב הפזורה הבדואית הובאו לבית המשפט שם נטען על ידי פרקליטו של סבן, כי לא ניתן לייחס לו את הגניבה והוא הגיע למקום בעקבות קריאה לבוא לגרור את הרכב. בסופו של דבר, סבן ותושב הפזורה שוחררו בתנאים מגבילים ובמשטרה המשיכו בחקירה ועצרו כעבור מספר ימים את החשוד המרכזי שיבוא מחר להארכת מעצר נוספת בבית משפט השלום בתל אביב.
במשטרה מחפשים כעת גם את בעליו של מכבש הכביש בשווי מאות אלפי שקלים שהועבר אף הוא לשטחים ועד כה לא התקבלה לגביו תלונה. סבן, בן ה-43, כיכב במספר סדרות טלוויזיה חלומות נעורים וביפ שואו וגם בסרט הקולנוע "בלק ג'ק", אולם קריירת המשחק שלו נקטעה כשהסתבך והורשע מספר פעמים בפלילים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו