אוטובוסים של אגד // צילום: אורן בן חקון

אוטובוסים בטוחים יותר בדרך?

הקונצרן הדרום־קוריאני MOVON חתם הסכם עם אחת מחמש יצרניות האוטובוסים הגדולות בסין, להתקנת מערכות בטיחות ומערכות למניעת תאונות דרכים

הקונצרן הדרום־קוריאני "MOVON" חתם הסכם עם אחת מחמש יצרניות האוטובוסים הגדולות בסין, להתקנת מערכות בטיחות ומערכות למניעת תאונות דרכים. ההסכם כולל בתוכו את כל האוטובוסים שהיא מייצרת - כ־32 אלף אוטובוסים בשנה, מתוכם עשרת אלפים ליצוא ל־120 מדינות. כעת חברת "א.ד.י מערכות", נציגת תאגיד MOVON בישראל ובאירופה, תציע גם ליצרניות אוטובוסים ישראליות לשלב את מערכת הבטיחות באוטובוסים המיוצרים בתעשייה הישראלית.

חתימת ההסכם עם תאגיד MOVON היא חלק מהתארגנות של חברות האוטובוסים בסין לקראת תקנת בטיחות חדשה של משרד התחבורה בסין, ולפיה החל מאפריל 2018 יש להתקין מערכות בטיחות למניעת תאונות דרכים באוטובוסים שאורכם גדול מ־9 מטרים.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...