שגרירות ארה"ב בישראל | צילום: יהושע יוסף

בשורה: חידוש ויזה לארה"ב ללא ראיון

השגרירות האמריקנית בישראל הודיעה כי מבקשי אשרת הכניסה יוכלו לחדשה באמצעות האינטרנט - ללא כל צורך בהגעה לשגרירות • הפרטים המלאים בפנים

בשורה גדולה לישראלים: שגרירות ארצות הברית בישראל הודיעה היום (חמישי) על השקת תהליך נוח יותר להגשת בקשה לוויזה. התוכנית "ללא ראיון" מאפשרת לישראלים רבים המחדשים את אשרותיהם לעשות זאת ללא צורך בהתייצבות לראיון אישי בשגרירות. 

על מנת לחדש ויזה ללא ראיון, על מגיש הבקשה להחזיק בוויזת תייר תקפה, או אחת שפג תוקפה במהלך 12 החודשים האחרונים, וכן שהוויזה הקודמת הונפקה אחרי ה-1 בינואר 2008 ובעת הנפקתה גיל המועמד/ת היה 14 ומעלה. את הבקשה לחידוש הוויזה יש לשלוח בהתאם להוראות שבאתר השגרירות. ניתן למצוא מידע נוסף והנחיות על תהליך הגשת הבקשה לוויזה באתר השגרירות ב- https://il.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/.  

השגרירות מבקשת להדגיש שמבקשי האשרות אחראים לכל הפרטים שנמסרים בטופס הבקשה לוויזה, בין אם צד שלישי מילא את הבקשה ובין אם לאו. המבקשים חייבים לוודא שסוכני הנסיעות ממלאים את הבקשות כראוי ובוחרים את סוג השירות המתאים.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...