השוד, הבריחה והירי: כך נרצח שליח הפיצה בנשר

דניאל חייקין ניסה למנוע גניבת קטנוע בנשר, ונורה למוות • שנה וחצי לאחר האירוע פוענח התיק • כתבי אישום יוגשו נגד שישה חשודים

בתום חקירה סמויה, הותר הבוקר (שישי) לפרסום כי היחידה המרכזית במשטרה הצליחה לחשוף שישה מעורבים, ובראשם חבר ארגון פשע, ברצח של דניאל חייקין בנשר, שאירע באוגוסט 2016. נגד המעורבים יוגשו כתבי אישום חמור על תכנון, ביצוע וסיוע לאחר מעשה של השוד והרצח. 

מהחקירה עולה כי בלילה של הראשון באוגוסט, נכנסו לפצרייה בעיר נשר שני חשודים, כשהם רעולי פנים, ושדדו באיומי אקדח מבעל המקום. כשיצאו מבית העסק ניסו לגנוב קטנוע שחנה בפתח, במטרה להימלט עמו מהמקום, ודניאל חייקין (19), שעבד כשליח במקום, ניסה למנוע זאת מהם. החשודים וחייקין נאבקו, ולבסוף נורה האחרון למוות והחשודים נמלטו רגלית מהמקום. 

במשטרה חקרו בנוסף את נסיבות הרצח, כחלק ממכלול עבירות אחרות שקדמו לכך. על פי החשד השוד היה חלק מתהליך ניסיון סחיטת דמי חסות בידי עבריינים, והיה אמור להמחיש לבעל העסק את "הצורך בשמירה", לבל יקרו אירועי שוד בעתיד.

אחד החשודים // צילום: אנצ'ו גוש/ג'יני

"נמשיך ונפעל ביתר שאת ובמלוא החומרה כנגד ניסיונות של גורמי פשיעה לפגוע בביטחון הציבור", נמסר מהמשטרה. "לצד אכיפה קלאסית נמשיך ונפעיל גם יכולות תקיפה כלכליות נגדם, במטרה לפגוע ולנתק את צינור החמצן הכלכלי של אותם ארגונים וכנופיות עד קריסתם".

כך התרחש האירוע:

 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...