צילום: אורלי סגל // ערב על טהרת הכמהין ברופטופ

המשך חגיגות צרפת ברופטופ ממילא

השף פרדריק סימונין הצרפתי וזוכה 2 כוכבי מישלן מתארח ברופטופ בממילא • ביומיים הקרובים תוכלו ליהנות ממנות איכות כשרות

השף קובי בכר אירח במסעדת רופטופ של מלון ממילא הירושלמי את השף פרדריק סימונין (Frédéric Simonin) ממסעדת Frédéric Simonin  שבפריז וזוכה 2 כוכבי מישלן. זוהי הפעם השניה בה התארח שף סימונין בירושלים במסגרת פסטיבל הקולינאריה הצרפתית. 

סימונין מספר בהתרגשות רבה על תחושת שייכות והוקרה לעיר המרגשת, הוא בוחר לבשל בירושלים ולא בעיר אחרת בשביל הנפש בנוסף לכך, השף המוערך והמכוכב נהנה מאתגר הכשרות ומצליח להביא אל השולחן  מטעמים מעודנים ונפלאים וכשרים לגמרי.

זוהי ללא ספק חוויה ייחודית לקהל שומרי הכשרות, שכן מדובר בהזדמנות להתענג על מטעמים כשרים ועטורי מישלן. ואכן, קהל לקוחות המסעדה גדש את המסעדה בערב הפתיחה. השולחנות הרוחשים פזורים על המרפסת הרחבה, המשקיפה על נוף החומות עוצר הנשימה וארוחת הטעימות המהוקצעת והנהדרת הוגשה בהוד והדר. 

מסעדת רופטופ בממילא מארחת שף בעל 2 כוכבי מישלן // עמית גירון

עם הגיעו לירושלים העניק שף סימונין במתנה לשף בכר קילו כמהין שחורות נפלאות הישר מצרפת. כהמשך ישיר ומשמח לשבוע הקולינאריה יגיש השבוע שף קובי בכר מנות ספיישל המבוססות על פטריות הכמהין כמו: ה"ביצה המושלמת" שתעלה 140 שקלים, כבד אווז צלוי, כרישה צעירה, קרם סלרי וויניגרט כמהין שחורות 180שקלים וריזוטו כמהין, וניל מדגסקר ועלי זהב 170 שקלים. 

שימו לב, המנות יוגשו היום ומחר... 

מסעדת רופטופ, מלון ממילא, ירושלים. טלפון: 02-5482230

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...