שנת 2018 לא בדיוק מאירה פנים לריאל מדריד. אחרי שכבר איבדו את הסיכוי לזכות באליפות, הבלאנקוס הודחו אתמול מגביע המלך כשהפסידו 2:1 בביתם ללגנאס החלשה במסגרת רבע הגמר. כעת כל שנותר לזינדין זידאן היא זכייה בליגת האלופות, אך כמו שזה נראה כרגע כלל לא בטוח שריאל תצליח לעבור את פ.ס.ז' בשמינית הגמר.
האשם העיקרי לפחות מבחינת הקהל בברנבאו הוא זינדין זידאן. המאמן הצרפתי ספג לא מעט ביקורות וקריאות בוז לאור היכולת בחודשים האחרונים וגם הוא מודע היטב לנעשה סביבו. "העתיד שלי מונח על הכף, זה ברור לי. אני חושב שצמד המשחקים מול פריס סן ז'רמן ייקבעו את המשך דרכי במועדון", הודה בסיום המשחק, "אני האחראי למצב והאחריות למצוא פתרונות מוטלת עליי. אני אמשיך להילחם".
סרחיו ראמוס ניסה לגבות את מאמנו והשיב בעצמו לביקורות: "לזידאן יש גב מאיתנו השחקנים בכל מצב. החכמה היא להבין את הטעויות שלנו, לתקן ולהמשיך הלאה", הסביר הקפטן.
כריסטיאנו רונאלדו לא התלבש אתמול למשחק הגביע וב"אס" הספרדי דווח הבוקר כי הכוכב הפורטוגלי מעוניין לעזוב את הקבוצה ולשוב למנצ'סטר יונייטד. כמו כן, ריאל תתנה את השחרור של רונאלדו בהחתמתו של ניימאר כשהאופציה המועדפת על הבלאנקוס היא כמובן טרייד, אך לכך היא צריכה את הסכמתו של הפורטוגלי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו