המאורסת הטרייה פריס הילטון משוויצה בכל הזדמנות בטבעת היהלומים שקיבלה בתחילת החודש מהצמוד החתיך שלה, השחקן כריס זילקה ("הנותרים"). השבוע הם סיפרו כי החתונה הנוצצת צפויה להתקיים בקרוב, וההכנות יתחילו רק לאחר המפגש בין הורי הזוג. "ביום הולדתי ה־21 היו לי חמש מסיבות שונות, אז אולי אעשה שלוש חתונות", הציעה הכלה המיועדת, שמיהרה לבטח ולאבטח את טבעת האירוסים שלה, ששווייה כשני מיליון דולר, מחשש שתיגנב. כשזילקה בחר את הטבעת (20 קראט) הוא לקח כהשראה את טבעת היהלומים של אמה של הילטון, קתי. לפני ששלף את הטבעת, דאג החתן לקבל את אישורו של אבי הכלה.
מי שהיתה הגברת הראשונה, מישל אובאמה, ארזה לסוף שבוע במיאמי את הבת מליה, שלקחה חופשה קצרה מלימודיה באוניברסיטת הרווארד. השתיים נצפו מבלות על חוף הים, עם עוזרת בכירה לשעבר בממשל של אובאמה, ולצידן מאבטחים מהשירות החשאי. בהמשך הן המשיכו לארוחת ערב במסעדת בשרים יוקרתית, שם סידרו להן שולחן בחדר VIP פרטי.
לינה דנהאם אמנם נפרדה לאחרונה מהחבר המוזיקאי ג'ק אנטונוף, אחרי מערכת יחסים שנמשכה חמש שנים, אולם אין בכוונתה להיפרד מהטבעת שהוא נתן לה. "אני עונדת את הטבעת שלו ותמיד אמשיך לענוד אותה", היא סיפרה השבוע. "אהבה זה משהו מאוד מגניב ועוצמתי, ולא צריך להגדיר אותה כמו שעושים בתרבות המערבית, עם התחלה וסוף".
צילום: אינסטגרם
דניס רודמן נעצר השבוע בקליפורניה בשל נהיגה בשכרות. אחרי שהכדורסלן לשעבר נכשל במבדקי הכשירות של השוטרים שעצרו את מכוניתו, הוא נאזק, הוכנס לניידת ונלקח למעצר בתחנת המשטרה הקרובה, שממנה שוחרר כעבור שבע שעות. "המאבק באלכוהוליזם הוא חלק משמעותי מחייו של דניס ב־15 השנים האחרונות. הוא עובר כעת תקופה קשה", מסרו נציגיו של רודמן.
ג'וליה לואי־דרייפוס השלימה את טיפולי הכימותרפיה שעברה לאחרונה כחלק ממאבקה בסרטן השד. כדי לחגוג את האירוע הכינו שני בניה של השחקנית סרטון וידאו שבו הם ביצעו ליפ־סינק ל"Beat It" של מייקל ג'קסון. דרייפוס חשפה לפני כמה חודשים את מחלתה, והשבוע שיתפה באינסטגרם את סרטון העידוד שהכינו ילדיה וכתבה: "נכון שהם מתוקים?"