חברים על ארבע

כל החמודים האלה מחכים לכם בעמותות השונות • פינת האימוץ השבועית

אגודת צער בעלי חיים בישראל

 

שקירה - גורת חתולים מעורבת מתלטפת ומתפנקת בת 3 חודשים. גורה מתוקה עם פרווה ארוכה ונעימה, שנהנית מתשומת לב ומקווה למצוא בית חם ומלא אהבה עם בעלים אחראיים שיגדלו אותה כל חייה.
צילום: אירה פרוחורוב 

 

ביונסה - חתולה מעורבת בת 3 חודשים, סקרנית ומלאת שמחת חיים. גורה מתוקה שקשה לעמוד בקסמיה, מחפשת קשר רציני ומחייב שיחזיק חיים שלמים.
צילום: אירה פרוחורוב 

 

משה - חתול מעורב בצבע שחור בן 4 חודשים, שובב ואנרגטי. גור מקסים שמחכה כבר לרגע שבו הוא יתחיל את החיים עם בעלים אוהבים ומחויבים וביחד הם יחוו חוויות חדשות ומרגשות.
צילום: אירה פרוחורוב 

 

שושנה - חתולה מעורבת בת חצי שנה, לבבית וטובת לב. חתולה מעט חששנית שלא מתמסרת בשנייה הראשונה אבל לאחר כמה ליטופים היא מתרככת ומתמסרת. ממתינה לפגוש את הבעלים שיעניקו לה בית חם ואוהב לכל חייה.
צילום: אירה פרוחורוב 

 

ג'וני - חתול פרסי בן 5 שנים, רגוע ועדין. חתול בוגר שאוהב תשומת לב ומקווה למצוא משפחה רצינית שגידלה חתולים פרסים ומודעת לכך שהוא זקוק לטיפוח ולסירוק על בסיס קבוע.
צילום: אירה פרוחורוב 

 

טופי - כלבת צייד מעורבת בת 4 שנים, עדינה וחששנית. כלבה מקסימה שמסתדרת עם כלבים אחרים אך מעט חשדנית עם אנשים שהיא לא מכירה. היא רגועה, נוחה בהליכה וחולמת על אהבה חדשה שתחזיק כל החיים.
צילום: אירה פרוחורוב 

 

סאני וסטפאני - שתי גורות מדהימות בנות 4 חודשים, שובבות, עליזות ומקפצות באנרגיות חיוביות ומרוממות. הן מחפשות את האהבה הגדולה של חייהן. מחפשות משפחה שמבינה בגידול גורים ושיש לה סבלנות בחינוך.
צילום: אירה פרוחורוב 

 

זארה - כלבה מעורבת בת שנה ו-3 חודשים, אנרגטית וערנית. כלבה אתלטית שזקוקה להרבה פעילות, אוהבת לשחק עם כלבים אחרים ומחפשת בית עם ילדים ועם הרבה פעילות ודברים מעניינים.
צילום: אירה פרוחורוב 

 

מאות כלבים וחתולים בבית המחסה של אגודת צער בעלי חיים בישראל מחכים למשפחה חמה ואוהבת. הם מצדם מבטיחים להאיר כל בית אליו יגיעו ולחבק באהבה רבה כל משפחה שתציעה להם את ביתה החם והאוהב. אירה פרוחורוב, מתנדבת באגודה שאוהבת את אווירת החגים המוארים צילמה כמה מהמתוקים באווירה ססגונית מאירה בתקווה שיבלו את החורף הקרוב בביתם החדש. 

לאימוצים פתוח 7 ימים בשבוע מהשעה 08:00 ועד 20:00  רחוב הרצל 159 תל אביב לפרטים נוספים בטלפון: 4553* לכל הכלבים והחתולים הממתינים לאימוץ: www.spca.co.il 

 

צער בעלי חיים רמת גן והסביבה

 

ג'ין - הגור הכי הכי חתיך בכל תל אביב! חברותי, מלא ביטחון, מצחיק, זה ג'ין היפיוף. כלבון צעיר בן בערך שנה וחצי, יליד יוני 2016. יצור מושלם ויפיפה, מלא אהבה ואנרגיה. עדיין קצת משחק עם השיניים. ייתכן ומעולם בחייו לא היה בבית. הגיע מהסגר בדרום הארץ, היה ברשימת המתה ובמזל יצא בזמן! בואו להכיר את המושלם הזה. הוא מחכה לצאת מהכלובים אל החופש ואל המשפחה החמה שלו.
לאימוץ התקשרו: 050-7795477

 

האפי - את האפי המקסים מצאנו ברחוב, ואין לנו ספק שמגיע לו לזכות בבית חם ואוהב. האפי מעט חושש בהתחלה, אבל מהר מאוד מתחיל להתכרבל ולתת המון אהבה! חתלתול מתוק ושובב, בסך הכל בן 3 חודשים כיום (נולד בספטמבר 2017). והוא מחכה לכם!
לאימוץ התקשרו: 050-7795477

 

 

הרצליה אוהבת חיות

נורמן החמוד - זקוק לאומנה/אימוץ בדחיפות! יפיוף אמיתי, חזק ועוצמתי, נקשר מהר מאוד לאנשים ויהיה נאמן לנצח למי שיציע לו חברות אמת! מחכה למישהו עם ניסיון וזמן לפעילות ותרגולים. בן כשנה וחצי | גודל בינוני. לפרטים נוספים/אימוץ/אומנה צרו קשר בטלפון 054-4951748, אם אין מענה שילחו הודעה ונחזור בהקדם. יימסר עם סל אימוץ.

 

ימי אימוץ: ביום שישי, כלביה עירונית הרצליה (בווייז: מחלקה וטרינרית עיריית הרצליה), בשעות 14:00-16:00, ביום שישי כלביה עירונית נתניה, רחוב הרכב 12 נתניה, בשעות 13:00-15:00, בכל שבת ראשונה בחודש, יום אימוץ גורים חתולים בקניון דרורים! בכל 2 שבתות אחרונות בכל חודש – יום אימוץ במרכז חוצות שפיים 10:00-13:00!

אוהבים כלבים? מזמינים אתכם לטייל ולבלות עם הכלבים שבכלביות העירוניות בהרצליה ונתניה בשעות הבוקר. שעה-שעתיים בשבוע מצילות חיים! למידע נוסף:0547750235  נתניה,055-6675229  הרצליה. לתמונות ופרטים של כל הכלבים והחתולים לאימוץ, עשו לנו לייק בפייסבוק: הרצליה אוהבת חיות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...