מצ"ח חקרה קצין שחשוד בעבירות מין // צילום: יהושע יוסף

חשד: קצין ביצע מעשה סדום בחיילים

מצ"ח חקרה קצין קרבי ומצטיין בחשד לעבירות מין שביצע בפקוד שלו ובקצין נוסף המשרת עמו • החשוד טוען: היחסים נעשו בהסכמה

המשטרה הצבאית החוקרת חקרה בחשד לביצוע עבירות של הטרדה מינית ואף חשד לביצוע מעשי סדום, של קצין בצה"ל בחייל הנחשב לפקודו ובקצין המשרת עימו. החשוד הכחיש את המיוחס לו וטען כי האירועים היו הדדים ובהסכמה. הקצין הינו קצין קרבי מצטיין.

הקצין, באמצעות סניגוריו שמונו על ידי הסניגוריה הצבאית, ביקש לעבור בדיקת פוליגרף ולהתעמת עם המתלוננים. כך דווח בגלי צה"ל.

הקצין המשרת בדרום הארץ נעצר לפני כשבוע. חוקרי מצ"ח אכן ביצעו עימות וכל צד שמר על גרסתו. על פי גורמים צבאיים, גם אם היחסים היו בהסכמה הרי שלכל הפחות ייחקר גם החשד לקשר אסור ובעבירה של יחסים תוך ניצול יחסי מרות. על פי הגורמים החקירה צפויה להסתיים בקרוב.

בצה"ל אישרו את דבר החקירה וציינו כי היא עודנה מתנהלת.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...