סאגאן מקדים במאית השניה את קריסטוף וזוכה בזהב // סאגאן (משמאל) מקדים במאית השניה את קריסטוף וזוכה בזהב

אופניים: פטר סאגאן אלוף העולם

הרוכב הסלובקי סיים ראשון בזמן של 6:28:11 שעות וזכה בתואר בפעם השלישית בצריפות • הקדים בפוטו פיניש את יריבו אלכסנדר קריסטוף במאית השניה

לאחר השנה הקשה שעבר עם הדחתו מהטור דה פראנס, פטר סאגאן חוזר לקדמת הבמה של ענף האופניים כשזכה הערב (א') באליפות העולם לאופני כביש בפעם השלישית ברציפות. 

סאגאן, סיים את התחרות שהתפרסה לאורך 276.5 ק"מ בעיר ברגן שבנורווגיה בזמן של 6:28:11 שעות כאשר הוא מקדים את יריבו, אלכסנדר קריסטוף הנורווגי בפוטו פיניש על קו הסיום. 

הסלובקי כאמור הוא הגיבור הטרגי של טור דה פראנס 2017 כאשר היה אחד מהפייבוריטים לנצח אך הודח על ידי הוועדה המארגנת לאחר שהטיח ברוכב מארק קבנדיש את מרפקו ונפרד מהמסלול בתום הרביעי בלבד. 

מלבד כריסטוף, סאגאן הקדים את מייקל מתיוז' שסיים שלישי, מתיו טרנטין האיטלקי רביעי, ובן סוויפט הבריטי שחצה את קו הסיום חמישי.  

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...