יו"ר ש"ס ושר הפנים אריה דרעי ייחקר בימים הקרובים פעם נוספת בנוגע לחשדות נגדו ובהם עבירות מס, מרמה והפרת אמונים.
דרעי נחקר כבר שלש פעמים בשני נושאים עיקריים. חשד לעבירות מס, מרמה והלבנת כספים בעסקאות נדל"ן, ובנושאים הקשורים לעמותת "מפעלות שמחה", שבראשה עומדת רעייתו יפה, שגם היא נחקרה. על פי החשד, גיוס התרומות והשימוש בחלק מכספי התרומות מעלים חשד לעבירות מס.
חקירתם של בני הזוג דרעי משותפת למשטרה, חקירות מס הכנסה ת"א, רשות המסים והרשות לאיסור הלבנת הון במשרד המשפטים, ומהלכיה מפוקחים על ידי היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט.
יצוין כי בראשית החקירה עיכבה המשטרה לחקירה 14 חשודים ובהם חבר מועצת העיר ירושלים משה ליאון, ומנכ"ל המשרד לפיתוח הפריפריה הנגב והגליל אריאל משעל.
דרעי התייחס לחקירתו בראיון עמו בגלי צה"ל ואמר "אני מרגיש עוד יותר בטוח אחרי השאלות ואחרי התשובות. מה שיש לי לענות עניתי במשטרה, זה הדבר הנכון, אני מרגיש בטוח ולא מודאג".
מי שירת ומי השתמט: הקרב המשפטי בין בן כספית לבין השר אמסלם נגמר בפשרה
היועמ"שית: האופן שבו הממשלה הציגה את דבריי לא משקף אותם נכונה
פרסומת | מעבר לתחרות
עורכי דינו של נתניהו: לזמן עדי הגנה ובעלי תפקידים בגופי האכיפה במקביל לעדות ראש הממשלה
פרשת מקורבי בן גביר: בית המשפט הורה להחזיר את הטלפון הנייד של נצ"מ מועלם