קולט אדים מתוחכם של המותג הגרמני BORA //

בישול תעלול

מטבחי העתיד כבר כאן - ולא מעט גאדג'טים ופיתוחים חדשים מבטיחים להפוך את חוויית הבישול (והניקיון) לפשוטה ומהנה הרבה יותר • החל מתנורים חכמים, דרך מדיחי כלים בשלוש דקות וכלה בקולפנים ומגרדות מגניבים במיוחד • משחקים באש - הדור הבא

קולף ופורס אננס

נתחיל בווידוי, קילוף וחיתוך אננס עשויים להוות מטרד. הפרי הנפלא והאקזוטי דורש תשומת לב רבה ועבודת הניקוי היא סיזיפית ומשפיעה באופן ישיר על חוויית אכילתו, שכן על מנת ליהנות מתפארת האננס מומלץ לנגוס בפרי נקי לחלוטין מכל קוציו ומליבו הסיבי והקשה. לכן, מה גדולה שמחתי עם אביזר הקילוף והפריסה מבית BRASS - way of life. האביזר המיוחל עוצב על ידי Vacu Vin ההולנדי, הוא מכיל שלוש מידות לחיתוך אננס בכל מידה (קטן, בינוני וגדול) וכן כולל פורס למשולשים עם ידית ארגונומית. אפשר לקלף את הפרי הטרופי הקוצני בתוך שניות, ליהנות ממקסימום פרי עסיסי וכמובן להשתעשע בצורות חיתוך יפות ומסוגננות של הפרי. 

המחיר: 69.90 ש'

 

כפפת הגנה למטבח

רשת ארקוסטיל קיטצ'ן, יבואנית המותג ARCOSTEEL בישראל, מציגה מוצר חדש בסדרת ארקוסטיל אדוני - כפפת הגנה למטבח. הכפפה עשויה מאריג המשלב חומרים וטכנולוגיות ייחודיים ההופכים אותה לעמידה בפני חיתוך, ומונעת פציעות נפוצות שעלולות להיגרם משימוש בכלי מטבח חדים. הכפפה בעלת משקל קל ועיצוב נוח, המאפשר עבודה בטוחה יותר גם במטבח הביתי. אריג הכפפה תוכנן על מנת להיות גמיש, נושם ונעים למגע היד במקביל לעמידותו הגבוהה לחיתוך. מומלץ להשתמש בכפפה זו לכל תהליך הכנת אוכל הכולל שימוש בסכינים, במגרדות ובקולפנים. 

המחיר: 49.90 ש'

 

קולט אדים

מוצרי המותג הגרמני BORA שמתאפיינים בעיצוב אלגנטי ומוקפד, חומרים יוקרתיים ועמידים ועליונות טכנולוגית, והכי חשוב - הם אינם נראים לעין. הקולט פועל בשיטה של שאיבה כלפי מטה, ובכך משחרר את האילוץ העיצובי הכרוך בקולט אדים עילי. על פי מוסקוביץ, "קולטי האדים היו אלמנט שקשה היה להתעלם מנוכחותו, וכיום בזכות הטכנולוגיה המתקדמת שפיתח המותג, אפשר ליהנות מיתרונותיו בלי לראותו. קולט האדים משולב בילט־אין בכיריים ומאפשר בישול בסביבת אוויר נקי ונטול שומן".

המחיר: החל מ־18 אלף ש'

 

סופר מנדולינה

למען הסר ספק, מנדולינה קולינרית היא אינה כלי נגינה אלא מכשיר חיתוך קלאסי ונפוץ במטבחים מקצועיים, המאפשר חיתוך לצורות שונות בקלות וביעילות. מילניום מרקטינג, יבואנית המותג ARCOSTEEL בישראל, מציגה את המנדולינה החדשה של המותג, המציעה חוויית הכנה מקצועית ואיכותית גם בפעולות הבסיסיות ביותר במטבח. 

מדובר במנדולינה רב־שימושית שכל הלהבים מובנים בתוכה, דבר ההופך את השימוש בה לקל ובטוח יותר, תוך צמצום הבלאי שעלול להיווצר מהרכבה ומפירוק או מאובדן חלקים. הסופר מנדולינה החדשה, בעלת כפתור לבחירת עובי החיתוך מבין שבע דרגות אפשריות, חותכת ירקות ופירות קשים או רכים בכמה שניות. כמו כן, היא כוללת כפתור לבחירת שתי דרגות רוחב לחיתוך ג'וליאן (רצועות דקיקות) ואפשרות לחיתוך ולקיצוץ מהיר לקוביות או מעוינים. המנדולינה בעלת ידית ארגונומית לאחיזה בטיחותית ורגליים יציבות המונעות החלקה ומאפשרות עבודה נוחה ובטוחה. היא כוללת תופסן מזון בטיחותי התופס את המזון בעת החיתוך ומרחיק את האצבעות מהלהבים ורגל מתקפלת לאחסון חסכוני ונוח. 

המחיר: 179 ש'

 

תנור חכם

כן, מתברר שגם תנורים מודרניים מצטיידים באינטליגנציה טכנולוגית. תנור האידוי של המותג הגרמני MKN מתגאה במערכת הפעלה חכמה, שיודעת לזהות על פי סוג המזון מהי צורת הבישול המתאימה ביותר לכל מאכל. 

המערכת מודדת על ידי חיישנים את כמות המזון ומגדירה עצמאית את זמני הבישול, אחוזי הלחות והטמפרטורה הנדרשת לתוצאות מושלמות בבישול ובאפייה, תוך שמירה מקסימלית על הערכים התזונתיים של המזון. "התנורים בעלי מערכת נידוף מובנית למניעה של אדים וריחות בזמן הבישול והאפייה", מסבירה מוסקביץ, "ואולי היתרון הגדול שלו טמון בניקוי האוטומטי, המבוצע בצורה יסודית וללא מגע יד אדם, על ידי טבלית ניקיון. בסיום תוכנית הניקיון התנור נקי לחלוטין ומוכן לפעולה, וניתן לדמות את תהליך הניקוי לאופן הפעולה של מכונת כביסה". 

המחיר: 38 אלף ש'

 

מייבש מזון 

למה לקנות מן המוכן אם אפשר לייבש לבד בבית פירות, ירקות, עשבי תבלין ואף דגים ובשר? ידוע כי רוב הפירות המיובשים הנמכרים בארץ, שאינם אורגניים, אינם בהכרח בריאים וכי תהליך הייבוש משלב חומרים כימיים. אורח חיים בריא וטבעי הוא המגמה המובילה בעולם המודרני בארץ ובעולם.

יצרני המכשירים והאביזרים למטבח מיישרים קו עם מגמה זו ומציעים פתרונות איכותיים ויעילים למטבח הביתי. כחלק ממגמה זו, מייבאת לראשונה חברת OIG המשווקת מותגי פרימיום לבית, את מייבש המזון DAVO D-cube מהדור החדש, אשר מסייע להכין מוצרי מזון איכותיים בגרסה הביתית ומאפשר שליטה במרכיבי המזון עצמם. המכשיר מאפשר לייבש בקלות וללא מאמץ מגוון רחב של מזונות: דגים, בשר, פירות, ירקות, אגוזים, קרקרים בריאותיים וכל זאת באיכות גבוהה, ללא תוספות של חומרים מייצבים ומשמרים בתוך זמן קצר, ולא פחות חשוב מכך מאפשר חיסכון משמעותי בעלויות בהשוואה למוצרים התעשייתיים המוצעים ברשתות השיווק. 

כל החומרים הנוגעים במזון בתהליך הייבוש הם BPA FREE, ואינם פולטים חומרים רעילים בזמן הייבוש. המכשיר מתאים לייבוש כמויות גדולות בכמה שעות, ומאובזר בתצוגה דיגיטלית לשימוש קל ועדכון זמן לסיום התוכנית שנבחרה, כיוון קל ופשוט של זמן וטמפרטורה על ידי חוגות גדולות ותצוגת LED, טיימר ל־24 שעות וכיבוי אוטומטי.

המחיר: 1,590-1,490 ש'

 

יונישייק

שומרים על אורח חיים בריא? מגדלים תינוקות וילדים קטנים? חובבי טיולים ופעילות בטבע? היונישייק הוא מוצר עבורכם. מדובר בבלנדר נייד נטען עם כבל USB שניתן לקחת אותו לכל מקום, לעבודה, ללימודים, לנסיעות, לאימון, לטיולים בארץ ובחו"ל, לים, גם לגינה עם הילדים, ולקבל בכל מקום שייק טרי ובריא. כך תוכלו להוסיף את הפירות והירקות הטריים והקצוצים, לצד נוזלים ואבקות שהוספתם לתזונה היומית שלכם, ללחוץ על כפתור ההפעלה ובתוך 65 שניות היונישייק יכבה אוטומטי והשייק יהיה מוכן. להורים לתינוקות, ניתן לטחון בבלנדר הנייד את הפירות והירקות גם מחוץ לבית כי לתינוק שלכם מגיע אוכל טרי ובריא. הבלנדר מאושר לשימוש לאוכל לתינוקות ללא BPA ורעלים נוספים. כמו כן, היונישייק מגיע עם סוללה חזקה לשימוש לעד עשרה שייקים.

המחיר: 249 ש'

 

מדיח כלים

דוגמה למכשיר חשמל נחשק במיוחד היא מדיח הכלים של המותג הגרמני MEIKO שפעולתו אורכת שלוש דקות. כן, שלוש דקות בלבד והכלים נקיים. לא זאת בלבד אלא פעולת המדיח צורכת שלושה ליטרים למחזור הדחה שזהו הישג אקולוגי לא מבוטל כשלעצמו.

המדיח עובד עם חומרי ניקוי נוזליים ושואב בעצמו את הכמות הנדרשת להדחה מתוך מכל הנמצא מתחת לכיור. "בכל כמה חודשים מחליפים את מכל הסבון והחומר המבריק, כך שאין צורך לשים טבליות ניקוי בכל פעולה - עוד דרך להקל, ולו במעט, את ההתנהלות במטבח. בסיום יום העבודה יפעיל המדיח תוכנית לניקוי עצמי, כך שהוא תמיד נקי ומוכן", מגלה יעל מוסקוביץ, מבעלי חברת "ניגא שף For Home", המתמחה ביבוא מוצרי חשמל וציוד מטבח. 

המחיר: 28 אלף ש'

 

קולפן גרגירי תירס  

חברת BRASS לאביזרי בישול ואירוח ממיטב המותגים בעולם, מציעה לאוהבי התירס קולפן ידידותי במיוחד מבית Chef'n שבתנועת סיבוב פשוטה יסיר עבורכם את כל הגרעינים מהקלח. קולפן ה־Cob מסיר והופך בתנועה סיבובית כל קלח תירס לערימת גרעינים, וכך שימוש בגרגירי התירס במרק, בסלט, בסלסה או כנשנוש הופך פשוט ומהנה. הקולפן מתאים לכל מידות קלחי התירס.

המחיר: 39.90 ש' 

 

צילומים: יוסי פונס, Bora Gabh, יח"צ

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...