היורים הספיקו להימלט לפני הגעת המשטרה // צילום אילוסטרציה: GettyImages

ארה"ב: הרוגה בתקרית ירי ב"מסיבת הריון"

שני חמושים לא מזוהים התפרצו למסיבה ופצעו שמונה חוגגים נוספים, האם הפילה את העובר • מספר שעות קודם התבשרה האם לעתיד כי היא צפויה ללדת בן

תקרית מזעזעת באוהיו, ארה"ב: שני חמושים התפרצו היום (ראשון) למסיבת הריון שהתקיימה בבית פרטי ופתחו באש. אישה אחת נהרגה ושמונה נוספים נפצעו, בהן האישה ההרה שלכבודה התקיימה המסיבה, שהפילה את העובר שלה. 

שני החמושים שלא זוהו, התפרצו למסיבה שהתקיימה בקולריין טאונשיפ, כשהם אוחזים בנשק חם. מוקדם יותר היום גילתה האישה ההרה כי היא צפויה ללדת בן. מצבה יציב והיא טופלה בבית החולים, כך דיווחו כלי תקשורת מקומיים. 

אישה נוספת שחגגה עם חברותיה את המאורע המשמח נפגעה מאש החמושים ומתה מפצעיה. אחד הנפגעים נפצע באורח קשה.

קרבנות התקרית האלימה טרם זוהו. מהמשטרה המקומית מסרו כי עדי ראייה לאירוע הבחינו בשני חמושים שברחו מהזירה ברכב. 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...