צילום: ניר פקין // ארזת לבד? רוסלנה בדרך לצילומים של שלומית אזרד

סויסה כבר יודע

ניקי גולדשטיין נמתח, יפתח קליין חושף טפח, ורוסלנה רודינה ממריאה • ערן סויסה עם הדברים החשובים באמת

√ אחרי המשפט המדובר והערעור שהגיע אחריו, מגיעה לסיומה הסאגה ברשת הפירות והירקות הצעירה ״החקלאי״, שאחד מבעליה הוא אלירז שדה. אחרי ששדה ושותפיו הסתכסכו עם חלק מזכייני הרשת, בית המשפט קבע שהרשת עמדה בהתחייבויותיה כלפיהם, ושהזכיינים הם אלו שהפרו את הסיכום בין הצדדים. המשמעות: שלושת הסניפים יועברו לידי הרשת, שתנסה להעלות אותם על דרך המלך. שדה עצמו ימשיך להיות שותף במיזם.

שדה, דף חדש?

״הכי טרי שיש״.

 

בר רפאלי מסוּוגת: החניכים באקדמיה למקצועות המחשב והסייבר של צה״ל הופתעו לגלות שאחד האימג׳ים שעליהם התבקשו לעבוד בקורס הוא של הדוגמנית המפורסמת.

 

√ כבר חודשיים שמעיין אשכנזי ואביחי אוחנה מחוץ לבית ״האח הגדול״, ובינתיים, טפו טפו, העסק עובד לא רע. עכשיו הם רוצים לשכור ביחד דירה באזור המרינה בהרצליה. 

 

√ זה הזמן לעדכן גם שאשכנזי נבחרה על ידי מינהלת ליגת העל בכדורסל להנחות את האירועים המלווים את משחקי הפיינל פור הישראלי, ותפגוש בקרוב את מיטב השחקנים בישראל.

 

√ המשלחת הישראלית אמנם חזרה מאוכזבת מהאירוויזיון, אבל היא לא היחידה. יסמין גבאי, זמרת הליווי הישראלית שליוותה את אניה הדנית, סייעה לה להתברג רק במקום העשרים.

 


הכל דווש? רון שחר ומאיה קרמר מקבלים ציון גבוה על משפחתיות וספורטיביות, וציון נמוך על סטיילינג // צילום: ניר פקין

 

גורדון רמזי, אחד השפים המובילים בעולם, נכנס ל״נור״, המסעדה החדשה של השף מאיר אדוני בניו יורק. זה נגמר בפוסט מפרגן שהעלה לאינסטגרם שלו, שאחריו עוקבים לא פחות מ־2.7 מיליון גרגרנים מסביב לעולם. רמזי כתב: ״המזרח התיכון היה מאוחד אתמול בלילה בניו יורק! כל כך הרבה מנות נהדרות, כולל הקרפצ'ו חצילים הזה. כל הכבוד, חבר'ה״.

 

√ גם הקנדים נהנים משיר אלמליח, שמככבת שם בקמפיין חוצות לעידוד התיירות לישראל. 

 

אסי כהן וערן זרחוביץ' הלכו ביחד לאכול שווארמה. במקום לשאול לשמם, כנהוג במקום, המוכר הגדיל ראש והדפיס את הקבלה של כהן על שמו של אחד, איל קיציס, ואת זרחוביץ׳ זיכה בטייטל המחייב ״חבר שלו״.

 

יפתח קליין הקפיץ את הדופק של באי פלאפלייה במרכז תל אביב, עת פסע למקום במכנסיים קצרים במיוחד.

 


איפה רותם? אסי עזר מסתובב // צילום: ניר פקין

 

צחי הלוי ולוסי דובינצ׳יק יככבו בפיילוט חדש של הבמאי רני סער. גילי כהן (פרטוק מ"תאג"ד", בשבילכם) לוהק לסרט הולנדי בשם "לך לעזאזל". הוא יגלם שם מטייל ישראלי בשם נועם, שמתאהב ביפהפייה מקומית.

 

√ לחץ הדם של ניקי גולדשטיין קפץ השבוע, אחרי שבהפקת "קארפול קריוקי" (שעלתה ב״כאן״) החליטו למתוח אותו. בסוף הצילומים עם אייל גולן הודיעו לו שבשל תקלה טכנית, ייאלצו להקליט הכל מחדש. גולן, ששיתף פעולה עם ההפקה, הודיע שאין ביכולתו לצלם שוב. אחרי קצת לחץ ועצבים מצד המנחה הטרי, הודיעו לו שמדובר במתיחה. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...