צילום: ניר פקין // האדם החושב: תפסנו את נירו לוי תופס שמש בכיכר רבין בתל אביב

סויסה כבר יודע

משפחת פיק מתרבה, אילנית מרימה לגרוש, ואגם רודברג לא מביטה לאחור • רכילות לסוף השבוע

√ בגיל 67 ועם שני פעוטות בבית, צביקה פיק קיבל שוב את התואר סבא. הפעם זה קרה בזכות בנו הרופא בנלי ואשתו, שהביאו לעולם בן זכר. הלידה התרחשה בבית החולים איכילוב, שבו גם עובד האב המאושר. 

 

אילנה אביטל ואילנית הגיעו השבוע להיכל התרבות בפתח תקווה, כדי לעשות כבוד לבעל לשעבר של שתיהן - האמרגן וזמר העבר שלמה צח. צח המופתע הגיע למקום כדי לצפות כביכול בהופעה של בנו המוסיקאי עמית, ואז גילה כי זכה לערב מחווה על תרומתו לתרבות הישראלית. באו לפרגן: אדם, דפנה דקל, יהורם גאון וטוביה צפיר.

 

√ רחוב לה גווארדיה בתל אביב, יום שני השבוע: אייל שני והאופניים מתגלגלים במעבר חציה באור אדום.

 

√ רגע אחרי שאימרי זיו זכה בכרטיס הישראלי לאירוויזיון הקרוב, חובי סטאר יצא להרים לכבודו כוסית במסיבת גייז בתל אביב.

חובי, בשנה הבאה בירושלים?

״אימרי הוא חבר טוב שלי, ואין מישהו שאשמח יותר להעביר לו את כתר האירוויזיון. אני כאן כדי לתמוך בו ולעזור בכל מה שרק אוכל".

 


בלי דני: דינה סנדרסון מנסה להתרגל לחוק השקיות // צילם: ניר פקין

 

√ המעושרת ניקול ראידמן כבר החלה לתכנן את הטיול השנתי המסורתי שלה לאירוויזיון בקייב. 

 

√ בניגוד לטיסה הלוך, הטיסה של בר רפאלי חזרה מלוס אנג'לס עברה בשלום, למעט העובדה שהיא נחתה בארבע בבוקר. לפחות היא הספיקה להגיע לוולנטיינ'ס דיי.

 

√ אחרי הסרטונים, הסטטוסים והסקנדלים, כדורסלן העבר גילי מוסינזון רץ לכנסת. לא ברצינות, אבל הוא יבוא ליום הגאווה, שיצוין בקרוב בבית המחוקקים. 

 

טום באום החסיר פעימה כשראה מקרוב את האליל שלו קניה ווסט במסעדה בניו יורק. 

 


מצווה להיות חתיך! אביתר בנאי לוהט בשחור // צילום: אווה שוורץ

 

√ אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, גמר "האח הגדול" ישודר ביום שלישי, 28 במארס. העונה הבאה של התוכנית תשודר ב"רשת" וצפויה להתהדר באריזה חדשה ובמנחים חדשים. 

 

יונית לוי, הדור הבא: על רקע גניזת הרעיון להעביר את גלי צה"ל למשרד הביטחון, יצא השבוע לדרך קורס עיתונאים חדש בבניין התחנה המתקלף ביפו.

 

מגי אזרזר לא עוצרת לרגע: השחקנית הצעירה היא המועמדת המובילה לתפקיד הראשי בסידרה החדשה של "קשת", "הסטייליסטית". 

 

עדי ביטי תעלה בקרוב לבמה לצד רבקה מיכאלי במסגרת מופע חגיגי של "הטיש הגדול" בתיאטרון צוותא בתל אביב. עבור שתיהן מדובר בסגירת מעגל: ביטי גילמה את נכדתה של מיכאלי בקלטת ילדים כשהיתה בת 4. 

 

איתי תורג'מן נפרד מהסוכנת הוותיקה שלו ונחת בסוכנות של רינת איתן. כי מה שטוב לעוז זהבי טוב גם לו.

 

√ ב"דה וויס" הם אמנם מתחרים זה בזה, אבל שיר קורן (מהנבחרת של אברהם טל) ואלי חולי (מהנבחרת של אביב גפן) בילו את יום האהבה ביחד.

 

√ המתאבק הבינלאומי פרנקלין רוברט ("בובי") לאשלי צפוי להגיע לסידרת קרבות בישראל. 

 


החבר של נטאשה: ארקדי דוכין בהפסקת צהריים // צילום: ארקדי דוכין

 

קובי אפללו, עידן יניב, מורן מזור, עדי הימלבלוי וחן אהרוני באו לצפות בהשקת המופע החדש של דור דניאל. בתפריט: שירים שנכתבו על החברה לשעבר של הזמר.

 

√ כבר לא רואה שש־שש: בגיל 48, עינת ארליך התחדשה במשקפי ראייה.

 

אגם רודברג, שזה עתה ביטלה את אירוסיה לשחקן גל אמיתי, מעמיקה את הקשר עם הצמוד החדש, דור קרובינר. בזמן שהיא הצטלמה לקמפיין החדש של "עדיקה", הוא הפתיע אותה בזר פרחים ליום האהבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...