ראיין זינקי // צילום: אי.אף.פי // ראיין זינקי // צילום: אי.אף.פי

הקבינט של טראמפ: ראיין זינקי ימונה לשר הפנים

ביום שני הקרוב האלקטורים בכל המדינות צפויים לקיים את ההצבעה שתהפוך את טראמפ באופן רשמי לנשיא הנבחר

הצוות של טראמפ מתעצב: אתמול הכריז הנשיא הנבחר כי ציר בית הנבחרים ראיין זינקי ממונטנה ימונה לשר הפנים בממשלו. בכך למעשה כמעט סיים את מלאכת הרכבת הצוות הבכיר שלו, שצפוי להיות מאושר באופן רשמי בחודש הבא.

ביום שני הקרוב האלקטורים בכל המדינות צפויים לקיים את ההצבעה שתהפוך את טראמפ באופן רשמי לנשיא הנבחר, אך חלק ממתנגדיו עדיין לא נואשו מהניסיון להפוך את תוצאות הבחירות. כחלק ממאמץ זה, קבוצה של ידוענים העלתה ביום רביעי סרטון שבו נטען כי טראמפ אינו כשיר לכהן, וביום ההצבעה מתוכננות הפגנות ברחבי ארה"ב בזמן כינוס האלקטורים בבירות של המדינות. 

בתוך כך, בימים האחרונים התקשורת בארה"ב עוסקת ללא הרף בשאלה אם מקורבים לקרמלין היו מאחורי מתקפת סייבר שנועדה לעזור לטראמפ להיבחר לנשיאות, אך נראה כי הציבור האמריקני סבור כי מדובר בסוגיה שולית. 

סקר חדש של פוקס ניוז מיום רביעי מראה כי 59 אחוזים מהאמריקנים סבורים שלמתקפה לא היתה כל השפעה על הבחירות, ורק 32 אחוזים ציינו כי היתה לה השפעה כלשהי. בקרב משיבים שהגדירו את עצמם רפובליקנים, רק 2 אחוזים ציינו כי המתקפה עזרה לטראמפ באופן משמעותי. כך או כך, טראמפ לא חדל אתמול מביקורתו על הדמוקרטים בסוגיה. "אם רוסיה או ישות כלשהי פרצה למחשבים, למה הבית הלבן חיכה כל כך הרבה זמן עד שפעל? למה הם החלו להתלונן רק אחרי שהילארי הפסידה?" צייץ אתמול. 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...