תיעוד מתוך מצלמת אבטחה // צילום: משטרת ישראל // תיעוד מתוך מצלמת אבטחה // צילום: משטרת ישראל

תיעוד מחריד: בעל חנות מכה קשיש בר"ג

בתום ויכוח עם הקשיש בן ה-82, הנעזר במקל הליכה, היכה אותו החשוד באכזריות • החשוד נעצר ויוגש נגדו כתב אישום

אלימות מחרידה כנגד קשיש הסתיימה במעצר. תושב רמת גן (43) נעצר שלשום (רביעי) בגין תקיפה חמורה של אדם מבוגר בן 82. מצלמות אבטחה במקום תיעדו את התקיפה. 

מפרטי החקירה עולה כי הקשיש, תושב רמת גן, נכנס לחנות אופניים חשמליים בעיר והחל בדין ודברים על רקע כספי עם בעל החנות ועוזרו. במהלך הוויכוח, ניסה עוזרו של בעל החנות למנוע מהקשיש להיכנס לחנות. כשראה בעל החנות שהקשיש מתעקש להיכנס, קם מכיסאו וחבט בפניו של האיש המבוגר.

מהמשטרה נמסר עוד כי לאחר שהקשיש, אשר נעזר במקל הליכה, נפל וסירב לצאת בשל כאביו העזים, החליט בעל החנות להוציאו בכוח, וביחד עם עוזרו, גררו אותו אל מחוץ לחנות. ניידת מד"א שהגיעה למקום פינתה את הקשיש לבית החולים תל השומר.

שוטרי השיטור העירוני ברמת גן אשר הגיעו למקום, עיכבו לחקירה את בעל החנות. מעצרו של החשוד הוארך והיום יוגש נגדו בבית משפט השלום בת"א כתב אישום בגין תקיפה חמורה.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...