נהגת חריפה: מתנדבי תנועה של משטרת ישראל עיכבו הערב (רביעי) נהגת בת 38 מראשון לציון בעקבות חשד לנהיגה תחת שכרות, לאחר שהתנגשה ברכב פרטי אחר, סמוך למחלף וולפסון על כביש איילון.
המתנדבים חשדו כי הנהגת הייתה נתונה תחת השפעת אלכוהול וערכו לה בדיקת "ינשוף" שתוצאתה חשפה רמה גבוהה באופן מסכן חיים של 1,065 מיקרוגרם (גבוהה פי שלושה מהמותר בחוק). לטענתה, לא שתתה דבר טרם הנהיגה, כך נמסר מהמשטרה. עם זאת, היא הועברה לחקירה אצל בוחן תנועה.
פלט הינשוף עם התוצאה המדיהמה
בתוך כך, אתמול הוגש כתב אישום נגד אנטון פרוס (34) ממודיעין שנאשם בהריגתם של שניים בעת שנהג תחת השפעת אלכוהול, בתאונה שאירעה לפני מעל לשבועיים על כביש 1, בה נפגעו שישה בני אדם. נגד פרוס, שנאשם גם כי ניסה לשבש הליכי חקירה לאחר שטען כי לא היה הנהג, עומד תיק נוסף בגין נהיגה בשכרות.
בוחן התנועה שחקר את התיק אמר כי פרוס "מסוכן מאד לציבור", והפרקליטות אף הגישה בקשה למעצר עד תום ההליכים כנגדו בשל מסוכנותו.