כץ. "מזל שהפסדנו לעפולה" // ליאב נחמני // כץ. "מזל שהפסדנו לעפולה"

כץ: "הפועל ת"א פייבוריטים"

הבעלים של הפועל חיפה נחת הלילה בישראל והגיע לאימון הבוקר • על מערכת היחסים בין עובדי המועדון: " הכל טוב ויפה, הכל בסדר גמור"

הפועל חיפה תארח ביום שבת את הפועל ת"א (18:15) באצטדיון סמי עופר. עד כה, הקבוצה של אלי כהן נמצאת במקום הרביעי עם 9 נקודות, אך בקרית חיים מודעים לכך שהטבלה צפופה וכדי להישאר בחלק העליון, צריך לחזור למסלול הניצחונות שכן במחזור הקודם הפסידה הקבוצה להפועל רעננה. 

הבעלים יואב כץ נחת הלילה בישראל וכבר הגיע לאימון הבוקר. במהלך הפגרה הפסידה חיפה 3:0 להפועל עפולה מהליגה הלאומית, אך האווירה באימון הבוקר (חמישי) היתה טובה. 

כץ ניסה להסביר את ירידת המתח במהלך הפגרה ואמר: "בדרך כלל כשאתה קוטע רצף של משחק כל שבוע אז יש ירידת מתח. אני מקווה שהשבוע המתח הבריא חזר ונביא את בשבת. הפעולות שאנחנו עושים זה לא מה שקובע אלא מה שהשחקנים עושים במשחק. היה לנו מזל שהפסדנו להפועל עפולה כי זה היה סממן של ירידת מתח. הירידה הזו טבעית עם שלושה שבועות ללא משחק". 

כץ התייחס גם למשחק בשבת מול הפועל ת"א ואמר: "אני חושב שיש להם שחקנים מצויינים, מאמן מצויין והם בהחלט פייבוריטיים למשחק הזה. עם מאמן שיש לו ניסיון באירופה, גיא לוזון, יהיה מאוד קשה מולם. אלה עובדות". 

יואב כץ נשאל על מערכת היחסים שיש בין חלק מחברי ההנהלה לצוות המקצועי והשחקנים והבהיר: "המערכת מצויינת, הכל טוב ויפה. תמיד בקבוצה של 40-50 איש יש דברים. אני חושב שהכל בסדר גמור". 

על בחירת הזרים, שהעונה תורמים יותר מאשר בשנים קודמות אמר כץ: "עד היום הזרים תרמו הרבה. אני מסכים שעשינו עבודה יותר יסודית עם הזרים. עד המחזור השישי זה יפה, אבל בוא נבחן את הדברים במחזור ה-30 והלאה".  

מבחינת ההרכב הפותח לקראת שבת, השוער פיט פלטהאוזן והחלוץ מהראן לאלה עדיין בספק קל, אם כי הם נטלו חלק באימון וישנה אופטימיות לגבי כשירותם.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...