ענבל אור // צילום: גדעון מרקוביץ' // ענבל אור // צילום: גדעון מרקוביץ

ענבל אור פינתה את הפנטהאוז בגבעתיים

בעקבות החלטת בית המשפט: היזמית שהסתבכה חויבה לעזוב היום והחזירה את מפתחות הפנטהאוז

ולפעמים המסך יורד והחפצים נארזים בארגזים. יזמית הנדל"ן ענבל אור, שהסתבכה ואיבדה את 16 קבוצות הרכישה שהיו בבעלותה, החזירה את מפתחות דירת הפנטהאוז שלה בגבעתיים, שאליה היא "פלשה" לכאורה.

כזכור, השופט איתן אורנשטיין איפשר לאור להישאר עד 15 באוגוסט בדירה שבה היא מתגוררת עם ארבעת ילדיה, וזאת בתנאי שתשלם שני חודשי שכירות נוספים לכונס הנכסים - סכום כולל של 10,800 שקלים.

הפסיקה התקבלה לאחר שלפני שלושה חודשים הורה בית המשפט המחוזי בתל אביב לאור לפנות לאלתר את דירת מגוריה ברחוב הל"ה על רקע טענתו של המפרק עו"ד איתן ארז, שלפיה הזכויות על הדירה למעשה לא שייכות לה אלא לחברת "אור סיטי נדל"ן" שבפירוק, היא לא שילמה עליה שכ"ד, ולפיכך עליה לפנותה מייד.

אור עירערה באמצעות עורכי דינה, שבינתיים התפטרו מייצוגה, והשופט אישר לדחות את הפינוי בחודשיים, שמסתיימים היום, מטעמים הומניטריים וצורכי ילדיה לאור הקירבה לפתיחת שנת הלימודים החדשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...