שליסל // צילום: נעם ריבקין פנטון // שליסל // צילום: נעם ריבקין פנטון

התביעה דורשת: מאסר עולם ו־60 שנה לשליסל

התביעה: "מדובר בעונש שיבטא את קדושת החיים" • בפעם הראשונה דיבר שליסל אל השופטים ואמר כי "המצעד מביא עלינו את כל הפיגועים והאינתיפאדות"

אם בית המשפט יקבל את בקשת המדינה, ישי שליסל, שדקר למוות את שירה בנקי בת ה־16 במצעד הגאווה בירושלים, לא יראה עוד אור יום.

בדיון שנערך אתמול בבית המשפט המחוזי בירושלים באשר לטיעונים לעונשו של שליסל, ביקשה המדינה מבית המשפט לגזור עליו מאסר עולם ועוד 60 שנה. "מדובר בעונש שיבטא את קדושת החיים", אמרה התובעת עו"ד אושרת שהם. לדבריה, "הנאשם ביצע את מעשיו נגד ערכי החופש שעליהם מושתתים החיים בישראל". 

בפעם הראשונה דיבר שליסל אל השופטים ואמר כי "המצעד מביא עלינו את כל הפיגועים והאינתיפאדות". מנכ"לית הבית הפתוח שרה קלה־מאיר אמרה כי "על רשויות החוק, ועלינו כחברה, לפעול נגד אמירות כאלה ולהמשיך להנחיל ערכי סובלות ואהבה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...