עמד במילתו - ואכל אותה: פרשן ה"וושינגטון פוסט" דיינה מילבנק כתב באוקטובר האחרון טור על מועמדותו של דונלד טראמפ ובו התחייב - אם איל ההון ינצח, "אני אוכל את הטור הזה".
"פשוטו כמשמעו - ביום שבו טראמפ יבטיח את המועמדות, אני אוכל את הדף שעליו הטור הזה מודפס", כתב אז מילבנק. אז אצל מילבנק, מילה זו מילה, וכשטראמפ הפתיע את כולם והפך הלכה למעשה למועמד הרפובליקני לנשיאות, נאלץ מילבנק לקיים את הבטחתו.

גזרי העיתון מוכנים לארוחה // צילום: מתוך הוושינגטון פוסט
באירוע, ששודר בשידור חי ברשתות החברתיות והפך עד מהרה לוויראלי, התייצב הפרשן המוכר במשרדי ה"וושינגטון פוסט" לארוחה מיוחדת שכללה גזרי עיתון של אותו הטור. התפריט יוצא הדופן כלל דמפלינג עם גזרי עיתון, פלאפל עם גזרי עיתון ואפילו טאקו עם גזרי עיתון. את המנות הכין שף וושינגטוני מפורסם, ויקטור אביסו, שהצליח לשלב גזרי עיתון בחלק ממתכוניו הנודעים ביותר. כדי לעכל את הארוחה, מילבנק התבקש כמובן לשתות כמה כוסות יין המיוצר על ידי - ניחשתם נכון - יקבי טראמפ. הפרשן, דרך אגב, הגדיר את היין בתור "נוראי, אבל בר שתייה". בסיומו של האירוע, וכשקיבתו מלאה בחתיכות נייר, מילבנק דווקא טען כי החוויה "התבררה כלא נוראית בכלל". "זה לא כאב יותר מדי", אמר לצופים בפייסבוק, "זה בוודאי לא מתקרב לרמות הכאב שנחווה בששת החודשים הקרובים (הזמן שנותר למערכת הבחירות לנשיאות)".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו