תקף אותה ביום הולדתה. דניאל ג'ונס (מימין) והתוקף ביירון מיצ'ל // צילום: טוויטר // תקף אותה ביום הולדתה. דניאל ג'ונס (מימין) והתוקף ביירון מיצ'ל

השותף התגלה כפסיכופט

הצעירה האמריקנית לא דמיינה שהשותף החדש שלה ינסה להרוג אותה • התוקף, שהפיל אותה לתרדמת, טוען להגנה עצמית

שבוע בלבד אחרי שעברה דירה, למדה על בשרה דניאל ג'ונס, צעירה בת 23 ממיאמי, פלורידה, את אופיו האמיתי של שותפה לדירה. דניאל מצאה את ביירון מיצ'ל, 35, באתר לחיפוש דירות, וככל הנראה לא ציפתה להתקפי הזעם של השותף החדש. בשבוע שעבר, מסיבה לא ברורה תקף אותה מיצ'ל עד שאיבדה את הכרתה ונפלה לתרדמת, ומאז לא התעוררה. 

מיצ'ל חנק והכה אותה ביום הולדתה ה-23 של הצעירה בדירתם שבמיאמי. אמה של ג'ונס, איימי ניקולוב, מסרה לכלי התקשורת שהיא איננה יודעת האם בתה אי פעם תתעורר: "אני לא מצליחה להבין איך מישהו יכול לעשות כך למישהו אחר, להכות אותו בצורה אכזרית כל כך ולנסות לרצוח אותו". 

נזקקה ל-300 תפרים בפניה. דניאל ג'ונס בתרדמת // צילום: טוויטר
נזקקה ל-300 תפרים בפניה. דניאל ג'ונס בתרדמת // צילום: טוויטר

נזקקה ל-300 תפרים בפניה. דניאל ג'ונס בתרדמת // צילום: טוויטר

ג'ונס סובלת מחבלות וחתכים רבים בפניה, וכן מנזק מוחי: "הפנים שלה כה נפגעו שזה נראה כאילו הוא ניסה להוריד לה את הפנים מהראש" אמרה אמה. קרוב משפחה נוסף של הצעירה אמר: "היא בתרדמת, מחוברת לחמצן שמסייע לה לנשום. אם ותתעורר, היא תידרש לשיקום ארוך ולטיפול צמוד". 

מיצ'ל, שבינתיים נעצר, טוען להגנתו כי פעל מתוך הגנה עצמית כיוון שג'ונס אחזה בסכין. אמה אמרה בתגובה כי "הוא יצא מכל זה ללא פגע בזמן שבתי נדרשה ל-300 תפרים כדי להשאיר את ראשה מחובר. הגנה עצמית לא גורמת לך להביא אדם לידי כמעט מוות". 

 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...