בן אליעזר // צילום: קונטקט // בן אליעזר

משפט השוחד של בן־אליעזר יוצא לדרך

השר לשעבר מואשם בלקיחת שוחד בסך 2.2 מיליון ש' ובדרישת שוחד של 1.2 מיליון ש'

באולמו של שופט בית המשפט המחוזי בתל אביב ג'ורג' קרא ייפתח היום תיק השוחד, שבמרכזו עומד השר לשעבר בנימין בן־אליעזר. תשובתו לכתב האישום נדחתה ותינתן ב־22 בחודש זה. בן־אליעזר מואשם בלקיחת שוחד בסך 2.2 מיליון שקלים ובדרישת שוחד בסכום של 1.2 מיליון שקלים.

היום יחל משפטם של שלושה נאשמים בתיק: אנשי העסקים ג'קי בן זקן ורוי מוצפי, וראשת לשכתו לשעבר של בן־אליעזר איילת אזולאי. בן זקן ואזולאי מואשמים במירמה ובהפרת אמונים, ומוצפי בעבירות של מתן שוחד ואיסור הלבנת הון. גם תשובת שני הנאשמים הנוספים בתיק, אברהם נניקשווילי וצ'רלי יהודה - תינתן ב־22 בחודש זה.

ביום ראשון האחרון מתח השופט קרא ביקורת על בקשות הדחייה שהגישו סניגוריו של בן־אליעזר, ודחה בקשה נוספת לדחות את תשובתו לכתב האישום ל־9 במארס. בד בבד עם כתב האישום, מבקשת הפרקליטות לחלט את ביתו הפרטי של בן־אליעזר ביפו, שרכש בשלהי 2011 בסכום של 8.4 מיליון שקלים, וכן סכום של 575 אלף דולר במזומן שנתפס בכספת בביתו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...