יו"ר ההתאחדות לכדורגל, עופר עיני , שלח הבוקר (א') מכתב תמיכה ליו"ר ההתאחדות הצרפתית בעקבות אירועי הטרור בפאריס בערב שבת.
"ברגעים קשים אלו, בשמי ובשם חבריי להתאחדות הכדורגל של ישראל, אנו מבקשים להשתתף בצער האומה הצרפתית על מות מאות אזרחים תמימים בהתקפת טרור נפשעת, לאחל החלמה מהירה לפצועים ולחזק את ידיכם"', כתב עיני.
"מטרת הטרוריסטים היתה ברורה - להרוג, לזרוע פחד, לערער את יסודות הדמוקרטיה, לפגוע בכל עורק חיים ותרבות, ובכלל זה משחק הכדורגל. כישראלים, אנו יודעים היטב מהם האיומים שמציב הטרור, ואין לנו ספק כי האומה הצרפתית תדע להתגבר על הטרגדיה הגדולה שפקדה אותה ותוכיח פעם נוספת כי הניצחון, על המגרש ומחוצה לו, לעולם יהיה שייך לאוהבי האדם, החירות, השוויון והאחווה.
"מי שביקש באקט ברברי ולא אנושי גם להטיל ספק בקיומו של טורניר גמר אליפות אירופה 2016 בצרפת, יווכח כי דווקא ההיפך הגמור יקרה. אנחנו משוכנעים כי תדעו לגייס את תעצומות הנפש הנדרשות, להרים ראש, להתאחד ולארח באופן מושלם את הטורניר היוקרתי. אנחנו איתכם בלבנו ובמחשבותינו, ונהיה נכונים לסייע בכל דרך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו