מיכאל גולן, "הפרו ביודעין את הוראות הרישיון" // צילום: קוקו // מיכאל גולן, "הפרו ביודעין את הוראות הרישיון"

"לא על גולן טלקום תיפול התחרות"

משרד התקשורת מתכוון לפעול נגד גולן טלקום, כך הודיע היום מנכ"ל המשרד • "הפרה ביודעין הוראות רישיון"

משרד התקשורת מתכוון לפעול בכל האמצעים נגד חברת "גולן טלקום", שהפרה ביודעין את הוראות הרישיון, והיא לא תזכה להקלות והטבות. כך אמר היום מנכ"ל המשרד, שלמה פילבר, בוועדת הכלכלה של הכנסת.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק  

לדברי המנכ"ל, התנאים התחרותיים שנוצרו בשוק, עם כניסת המפעילים הווירטואליים והמפעילים הסלולריים החדשים ושורת הרפורמות שהוביל המשרד, ימשיכו להתקיים, גם אם גולן טלקום תעזוב את השוק. "לא על גולן טלקום תקום ותיפול התחרות. משרד התקשורת מחויב לתחרות שנוצרה בענף הסלולר בארבע השנים האחרונות ולירידת המחירים – והיא תישמר." 

עוד הוסיף מנכ"ל משרד התקשורת כי "משרד התקשורת רוצה להבטיח שבד בבד עם התחרות, תיבלם ההתדרדרות והפגיעה בתשתיות ובהשקעות, דבר שעלול להביא לפגיעה קשה באיכות השרות. התחרות והמחירים הנמוכים יימשכו גם אם גולן תצא מהשוק." 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...