צילום: דודו גרינשפן // שוטרים בזירת הרצח, אמש

חשד באופקים: הבעל רצח את אשתו ונעלם

ריטה לובצ'יוב (50) נמצאה בביתה כשגרונה משוסף • חיפושים נרחבים אחר בעלה • שכנה: "היו שמועות שהוא חשד שבגדה בו. היא התלוננה שהוא שותה אלכוהול"

טרגדיה נוספת של רצח אישה: ריטה לובצ'יוב (50), תושבת אופקים, נרצחה על פי החשד בידי בעלה. גופתה נמצאה על ידי השוטרים שפרצו לתוך הבית, ועליה כמה דקירות וגרונה משוסף בסכין. עקבותיו של בעלה, יורי, נעלמו ונכון למועד סגירת הגיליון הוא טרם אותר. לבני הזוג בן שגילו כ-30.

לדברי מפקד משטרת אופקים, רפ"ק שלומי בן שושן, בדיקה העלתה כי בעבר לא נרשמו כל תלונות של האישה נגד בעלה על אלימות, או להפך. קרוב משפחה שהגיע לבית מצא את האישה שוכבת וסביבה שלולית דם גדולה, ומיהר לדווח למשטרה על מציאת גופתה.

בדיקת חוקרי מז"פ גילתה חתכים בידיה של האישה. צוות של מד"א שקבע את מותה העריך כי הגופה שכבה בתוך שלולית דם גדולה זמן רב לפני שנמצאה. כדי לקבוע את מועד המוות נשלחה הגופה למכון לרפואה משפטית באבו כביר.

מפקד המחוז הדרומי של המשטרה, ניצב יוחנן דנינו, הורה על העברת החקירה לידי ימ"ר נגב.

אחת משכנותיה של הנרצחת, שעבדה עימה במפעל לייצור סלטים, סיפרה כי מדובר באישה שקטה מאוד וכי לאחרונה היו בינה לבין בעלה ויכוחים שלעיתים גלשו לאלימות. "אני לא יודעת בדיוק מה קרה שם", סיפרה השכנה, "אבל הרבה זמן היו שמועות שהבעל חושד באשתו כי היא בוגדת בו. היא תמיד התלוננה שהוא שותה יותר מדי אלכוהול. בגלל זה שמענו ברחוב צעקות במהלך המריבות שלהם".

עוד סיפרה השכנה כי מאז תחילת השבוע לא הגיעה הנרצחת לעבודתה, וכאשר דיברה איתה בטלפון אמרה לה כי היא מרגישה לא טוב. קרובת משפחה ידעה לספר כי האישה הכחישה את טענות בעלה על בגידתה בו.

שכנה נוספת סיפרה כי האישה עבדה במשך שעות רבות מדי יום לפרנסתה, ולא אחת התעמתה עם בעלה על רקע נטייתו לשתות אלכוהול בכמויות גדולות. אתמול או שלשום, כך לפי החשד, לאחר שחזרה מעבודתה, המתין לה הבעל בבית עם סכין מטבח גדולה, דקר אותה בכמה מקומות, שיסף את גרונה ועזב את המקום במהירות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...