שחקני בני יהודה חוגגים על כר הדשא // שחקני בני יהודה חוגגים על כר הדשא

תיקו 2:2 בין קריית שמונה לבני יהודה

הניצחון היה בכיס של קריית שמונה לאחר צמד של אחמד עאבד • אך כיאה למשחקים הקודמים בליגה, בני יהודה הצליחה לחזור לעצמה ולכבוש שני שערים • קדוסי וגלבאן איזנו לכתומים

אנרגיה כתומה. מי שראה השנה משחקים של בני יהודה כבר יודע היטב שהקבוצה הזו הפכפכה. היא יכולה כמעט ולא לסכן את שער היריבה ולבסוף לנצח, אך מצד שני להפסיד משחק שהיא הייתה צריכה להוביל בו שלוש או ארבע אפס, כמו למשל נגד מכבי נתניה.  

גם הערב בבלומפילד קיבלנו עוד משחק בסגנון הזה מהקבוצה של יוסי אבוקסיס. הניצחון היה בכיס של קריית שמונה כבר בתחילת המחצית השנייה אחרי צמד של אחמד עאבד. 

האוהדים הכתומים ביציע כבר החלו להוציא עצבים ולקלל.  ואז משום מקום, בגלל טעות איומה של קאסיו פרננדס, המחליף אוהד קדוסי הצליח להקטין את התוצאה. 

האנרגיות השליליות ביציע התחלפו בחיוביות, הכתומים דחפו והגיעו למצבים, אבל לא הצליחו לכבוש, עד שבתוספת הזמן הם קיבלו פנדל – אותו פדרו גלבאן תרגם לשער שוויון מתוק ונקודה יקרה.   

  

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...