אם לא יהיה סיבוב פרסה במחשבות של אמיר כבירי, עד השבוע הבא יהיה מאמן חדש להפועל ת"א, ככל הנראה זר. מעניין מה חושב על זה המאמן הנוכחי וואליד באדיר. בשלושת המשחקים שהוא ניהל השיגה הקבוצה שבע נקודות מתוך תשע, ובמחצית השנייה הערב (ב') מול בני יהודה (1:3) האדומים גם הציגו כדורגל שלא נראה מהם עד כה העונה: מהיר, התקפי וכזה ששווה שערים.
במחצית הראשונה עוד שאלו עצמם יותר מ-11 אלף הצופים בבלומפילד מדוע הם עזבו את הסוכה והמשפחה עבור השעמומון שראו על הדשא, אבל אז ביצע באדיר שינוי והכניס את עומרי אלטמן במקומו של דודו ביטון (חלש).

שחקני בני יהודה. מדרדרים בטבלה // צילום: עמי שומן
על פניו, הפועל ת"א שיחקה ללא חלוץ טבעי, אבל אלטמן היה פשוט נפלא ולא פחות חשוב מכך - הפך את חבריו לטובים יותר, בעיקר את הרומנים. ליביו אנטל וקלאודיו בומבה (צמד) העניקו להפועל ניצחון שני רצוף. אביב חדד רק צימק באופן זמני ל-2:1, וליוסי אבוקסיס ולבני יהודה יש עוד המון עבודה.
הכתומים, שהחלו את העונה עם ניצחון גדול על מכבי חיפה, נמצאים מאז בירידה מתמדת. אמש, בחלקים גדולים, הם נראו יותר כמו הקבוצות שמולן שיחקו בעונה שעברה בליגה הלאומית. עכשיו, כשחלון ההעברות סגור, אבוקסיס מחפש זרים חופשיים, אבל בדרך כלל מי שלא מצא קבוצה עד עכשיו לא אמור להיות זה שיעשה מהפכה ביכולת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו