סילבן לנדסברג ככל הנראה ישוב לשחק רק בשלב ההצלבה. מסתבר שתקופת ההחלמה של הגארד, שסובל משבר מאמץ, תהיה ארוכה מהמתוכנן, לאחר שבדיקה נוספת קבעה שהשבר לא התאחה. מכיוון שהבדיקה הבאה תהיה רק בעוד כשלושה שבועות, אז ניתן לומר שהשחקן סיים כנראה את חלקו בטופ 16. למכבי ת"א יש עוד ארבעה משחקים בטופ 16 - הראשון ביום חמישי הקרוב בבית מול ז'לגיריס קובנה. התחזית האופטימית להיעדרותו של לנדסברג היתה שלושה שבועות, אבל כעת זה יהיה לפחות כחודש וחצי.
במכבי ת"א יש שביעות רצון גדולה מארד הררי הצעיר, שקיבל אמש קצת יותר מ-26 דקות מול הפועל אילת. המאמן גיא גודס: "זה מראה שהסבלנות משתלמת. זה בחור שנפל בין הכיסאות, היתה לו סבלנות והשחקנים אוהבים אותו. תכננתי לתת לו רק עשר דקות. אנחנו בהחלט רואים שהוא יכול להשתלב ואין מצב שפתאום מרגישים שזה ארבעה נגד חמישה".
מכבי ת"א תהיה הערב (ב') אורחת של קבוצת הכדורגל של המועדון במשחקה מול הפועל פ"ת. במחצית ייערך טקס לכבוד זכייתה של קבוצת הכדורסל בגביע המדינה העונה.
מחר, ביום הבחירות, המוזיאון של מכבי ת"א בהיכל מנורה מבטחים יהיה פתוח למבקרים. במקום תוצב קלפי שבה יוכלו המבקרים להצביע מי הם השחקנים הגדולים ביותר בתולדות המועדון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו