בזמן שהשוקולד הפך לחלק מפארודיה על סרטון הטיסה, יש מי שלוקח את פולי הקקאו למקום הכי יוקרתי שיש. טואק, חטיף השוקולד היוקרתי שמורכב ב-36 שלבים ומשקלו 40 גרם בלבד, מיוצר משוקולד נקי ופולי הקקאו מיובאים מ-14 מגדלים בלבד באקוודור בדרום אמריקה. מחירו אגב, עומד על לא פחות מאלף שקלים.
ג'רי טות', אחד מייסד המותג טואק סיפר: "אנחנו מכינים שוקולד בדיוק כמו שמכינים ייין טוב או וויסקי משובח".
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
טואק הוא שילוב המילים ארץ ועץ בניב העתיק ביותר במדינה הדרום-אמריקנית, והדרך הטובה ביותר לאכול וליהנות מהארומה של החטיף הזה היא לעשות שימוש במקלות ולא לגעת בו ישירות בשטח השוקולד. הסיבה למחירו היקר של החטיף היא הייצור ההמוני שלו מ-95% פולי קקאו מסוימים. סך הכל הוא עשוי מ-81% קקאו ו-19% סוכר.
לאחר המעבר מגרגרי קקאו לשוקולד נוזלי, עובר השוקולד תהליכי היווצרות ידניים בלבד. למרות שישנם סוגים רבים של שוקולד יקר יותר, בטואק טוענים כי השוקולד שלהם הוא הטהור ביותר. קארל שוויצר, השותף המייסד השני בחברה דבק בכך: "זה השוקולד המריר היקר ביותר, ועוד מבלי להכניס בו חומרים כמו עלי זהב או יהלומים בכדי להעלות את המחיר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו