שחקניות מ.ס אשדוד. הישג מרשים // שחקניות מ.ס אשדוד. הישג מרשים

יורוקאפ נשים: אשדוד סיימה בראש הבית

השחקניות של אלי רבי ניצחו בחוץ 61:78 את אדנה הטורקית והבטיחו יריבה נוחה בשלב שמינית הגמר • 24 נק' לאלישה קלארק

מ.ס אשדוד זכתה כבר בשבוע שעבר בכרטיס לשמינית גמר היורוקאפ, אבל הערב (ה') היא גם הבטיחה את המקום הראשון בבית המוקדם אחרי שניצחה בחוץ 61:78 על אדנה הטורקית, הקבוצה היחידה שניצחה את אשדוד בשלב המוקדם. אשדוד עלתה ל-1:5 מרשים בבית א', מה שגם יבטיח לה שיבוץ נוח בשלב הבא.

אדנה עוד הוליכה 31:43, אבל השחקניות של אלי רבי רצו ל-4:24 מדהים מסוף הרבע השני ועד לסיום הרבע השלישי. אשדוד עלתה לרבע האחרון ביתרון 37:47, ולא עצרה עד לסיום. אלישה קלארק המשיכה בכושרה המצוין עם 24 נקודות, עולל שלשת קלאץ' שקבעה 54:65 (דקה 35) וסגרה את הסיפור.

עוד קלעו לאשדוד: אליסון הייטאוור 15, לייני סלווין ודי דורון 13 כ"א, טיפאני ג'קסון 8 (עשרה ריבאונדים), דניאל דיאמנט 3, ילנה אנטיץ' 2.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...