חיימוב. "משחקים שצריך לדעת לא להפסיד אותם" // אלן שיבר // חיימוב. "משחקים שצריך לדעת לא להפסיד אותם"

חיימוב: " אולי זו ירידת מתח אבל אין תירוצים"

בעירוני ק"ש מאוכזבים מהיכולת אמש בתיקו 0:0 מול הפועל רעננה • המאמן, ברק בכר צפוי לערוך שינויים לקראת המשחק החשוב מול ב"ש ביום שלישי • מחיר כרטיס למשחק יישאר 50 שקלים

עירוני ק"ש אמנם עדיין בלתי מנוצחת לאחר עשרה מחזורי ליגה, אך התיקו 0:0 אתמול מול הפועל רעננה היה אולי המשחק החלש ביותר שלהם העונה, דווקא לאחר הניצחון הגדול על מכבי ת"א (1-2) לפני שבוע. במועדון פחות מאוכזבים מאיבוד שתי הנקודות, אלא בעיקר מיכולת השחקנים וממיעוט ההזדמנויות אליהם הגיעו. "אולי זו ירידת מתח אבל אין תירוצים" אמר השוער גיא חיימוב שניסה להסביר את היכולת של קבוצתו והוסיף: "לא היינו טובים ועלינו להשתפר. הם סגרו אותנו טוב מאוד וצריך לדעת גם לא להפסיד משחקים כאלה. אנחנו מסתכלים קדימה לעבר המשחק מול הפועל ב"ש".

ביום שלישי כאמור, תארח ק"ש את הפועל ב"ש, משחק שמפגיש את הראשונה והשנייה בטבלה. למרות זאת, הבעלים איזי שירצקי שוב הוריד את מחירי הכרטיסים שיעמדו על 50 שקלים (מחיר אחיד). כבר עכשיו ברור כי בכר יבצע שינויים בהרכב לקראת ב"ש, זאת לאחר שבמשחקים האחרונים רץ עם אותו הרכב. בין השחקנים שנמצאים בתמונת ה-11 הם הקשר וובה בראון והחלוץ אחמד עאבד. "אנחנו לא צריכים לשנות כלום, נמשיך לשחק אותו דבר" הבהיר חיימוב לקראת המשחק בשלישי והוסיף: "אני שמח שזה יצא ככה, שבאמת נדע מה המצב שלנו ושנעבוד יותר קשה".

בק"ש מקווים כי האצטדיון שוב יהיה מלא ביום שלישי וההערכה היא שכ-2,000 אוהדים יעשו את הדרך הארוכה מב"ש. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...