חרזי. מקבל גיבוי, בינתיים // צילום: משה שי // חרזי. מקבל גיבוי, בינתיים

עכו: "נתרכז ברעננה, שלא נסתבך עוד יותר"

בקבוצה קיבלו בהבנה את התבוסה למכבי ת"א, אבל האוהדים דרשו מאלון חרזי להתפטר

הפועל עכו עדיין ללא ניצחון ליגה אחרי חמישה מחזורים, אבל במועדון מנסים הבוקר להרגיע את הרוחות. "מה חשבו, שנצא למשחק רדיוס וננצח 0-5 את מכבי ת"א? זה מצחיק", אמר בכיר במועדון והוסיף: "יש לנו משחק מול הפועל רעננה וכדאי שנתרכז בו כדי שלא נסתבך עוד יותר".

אתמול לאחר המשחק קיללו מספר אוהדים את המאמן אלון חרזי ודרשו ממנו להתפטר. היו"ר רוני פרטוש אינו מתכוון לפטר בשלב זה את מאמנו ולמעשה העניין כלל לא נמצא על הפרק משתי סיבות: הראשונה היא שבעכו עדיין מאמינים שחרזי יכול להוביל את הקבוצה למקום גבוה יותר בטבלה והשנייה היא שהקופה הריקה של המועדון לא תאפשר תשלום לשני מאמנים בו זמנית, בייחוד לאור שכרו הגבוה של חרזי.

לסיכום, בעכו ניסו להסתכל על חצי הכוס המלאה. הקבוצה הגיעה אתמול לפחות לשלושה מצבי הבקעה חוץ מהשער שכבש חמדי סליחי בתוספת הזמן. "אם היינו מבקיעים את המצבים שלנו אף אחד לא היה מדבר על ההפסד" אמר אחד השחקנים והוסיף: "עצם זה שאנחנו מגיעים לכל כך הרבה מצבים מול מכבי ת"א אומר הרבה. אם ננצל חצי מהמצבים שהגענו אליהם במשחקים הבאים יהיה בסדר".

בעכו טעונים כי למרות שהגיעו למשחק אתמול  בנתניה יותר מ-6,000 צופים (התכולה של האצטדיון בעכו לעומת זאת היא 5000 מקומות) לא נרשמו הכנסות כספיות יוצאות דופן. בהנהלה נטען כי הוצאות האבטחה הגדולות הותירו רווח של כ-100 אלף שקלים בלבד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...