ליובין. ישאר בתפקידו // ליובין. ישאר בתפקידו

הפועל ת"א: לובין ויתר על שכרו

היו"ר הודיע לרמון ולברקוביץ' על הצעד בעקבות המצב הכלכלי הקשה של הקבוצה • המגן אבו אל היגיא יהיה כשיר לבית"ר

קצת לפני מינוי של אייל ברקוביץ׳ למנג'ר של הפועל תל אביב, התבצעו גם שינויים בהנהלת המועדון, כאשר המנכ״ל אמיר לובין עבר לכהן כיו״ר ואילו יוסי סחלי, חמו של עידו חג׳ג׳, מבעלי המניות של הקבוצה, קיבל אז את תפקיד המנכ״ל. 

בפועל, מאותה תקופה הפועל ת״א שילמה שתי משכורות ניהוליות בכירות, דבר שגרם לביקורות בנושא מצד כל מיני גורמים מתוך ומחוץ למועדון, משום שהמצב לא תרם למצב הכלכלי העגום של הקבוצה. בעבר הלא רחוק, בעת שפרופסור בר ניב שימש כיושב הראש של המועדון, הוא עשה זאת בהתנדבות מלאה.  

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

היום (ד׳) הסיטואציה הזאת השתנתה. היו"ר אמיר לובין הודיע למחזיק זכויות הניהול חיים רמון ולברקוביץ' כי בהתחשב במצב הכלכלי של המועדון הוא מוותר על שכרו. רמון על דעת ברקוביץ', ביקש מלובין שימשיך לשאת בתפקידים אותם נשא ללא שכר והוא נענה בחיוב.

ובנושא אחר, לאחר שאתמול האדומים קיבלו בשורות טובות מכיוונו של הקשר ישראל זגורי, שהחמיץ את המשחק האחרון בשל קרע בשריר הארבע הראשי אך יהיה כשיר להתמודדות מול בית״ר ירושלים, גם המגן מוחמד אבו אל היג׳א, שנפצע מול סכנין, יהיה כשיר למשחק המסקרן בשני. 

בהפועל ת״א מקווים כי בימים הקרובים תרשם גם היענות מצד הקהל שלהם לרכוש כרטיסים למשחק, אחרי שכל הכרטיסים שהוקצו לאוהדים מהבירה כבר אזלו. אנחנו מאמינים שבלומפילד יהיה מלא״, אמרו בהפועל, שם גם הביעו כעס מדרישות המשטרה לכ-600 אנשי אבטחה למשחק מול בית״ר ירושלים. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...