הדוגמנית מדיסון לוץ': הצליחה לעצור את ההאקר // צילום: פייסבוק // הדוגמנית מדיסון לוץ': הצליחה לעצור את ההאקר

הדוגמנית שטמנה פח להאקר

תמונות העירום של היפיפייה האמריקנית הגיעו לידי האקר - היא פנתה למשטרה והמזימה נעצרה

רשויות החוק בארה"ב מתמודדות לאחרונה עם תופעת ההדלפה של תמונות עירום של מפורסמות. הדוגמנית מדיסון לוץ', שתמונות עירום שלה הגיעו לידיו של האקר, החליטה לשים לכך סוף. ההאקר שם את ידו על תמונות העירום לאחר שפרץ ל"ענן" האחסון שלה בחברת "אפל". הוא יצר עמה קשר והציב לה אולטימטום - שלמי 900 דולר, או שגופך העירום ייחשף בכל העולם וקריירת הדוגמנות שלך תחוסל.   

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

ההאקר העביר ללוץ' הוראות מדויקות היכן להשאיר את הכסף, כשהמיקום שנקבע היא גינה מסוימת בהוליווד. הדוגמנית החליטה ליצור קשר עם המשטרה, שארגנה מארב מתוכנן בכדי לתפוס את הנוכל. הצדדים קבעו זמן למפגש בו יועבר הכסף, אך לצערם של השוטרים, למקום הגיע גורם שלישי, שכל מטרתו לגבות את הכסף.  

רומה מ"דה וויס" מאושפזת בבית החולים

המשטרה עצרה את הגובה, שהגיעה לאסוף את הכספים שסחט ההאקר, אך לא הצליחה לשים את ידה על ה"מוח" שמאחורי הפרשה שנמצא בוונקובר, קנדה. על פי הדיווחים, ג'יימי מוניוס, היא האישה שהגיעה לאסוף את הכסף, ונתקלה בנחיל של שוטרים שקיבלו את פניה. מוניוס הודתה כי הסכימה לאסוף את הכסף עבור ההאקר, אך הכחישה כל קשר למזימה. 

על פי גורמי משטרה, מוניוס מסרה את שמו של ההאקר- ניקולס דאגלס מוונקובר, אך למרבה הצער המשטרה לא הצליחה לשים עליו את ידה או אפילו להוכיח את קיומו. 


 

במשך החודשים האחרונים, האקרים גורמים לשערוריות רבות על ידי פריצה לתוך iCloud של אפל - שירות גיבוי מקוון. תמונות עירום של ידועניות כמו ריהאנה, ג'ניפר לורנס וקייט אפטון הופצו ברשת האינטרנט. מתחילתה של הפרשה 100 נשים וגבר אחד דיווחו כי נפלו קורבן להאקרים שהגיעו לתמונותיהם. 

מומחי רשת: תופעת ההדלפות רק תתגבר

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...