בית משפט השלום בת"א קיבל את בקשת עורכי דינם של הכדורגלנים אביב קפלן ומאיר גבאי, החשודים בהטיית משחקים ובהימורים אסורים, לשחררם למעצר בית בתנאים מגבילים.
רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
השניים נעצרו במסגרת פרשת "גול עצמי" הנחקרת בימים אלה במשטרה, בעקבות חשדות ששחקני קבוצת הכדורגל הפועל "ניר" רמת השרון הימרו על משחקי קבוצתם. בפרשה מעורב גם הכדורגלן עשהאל בן שבת שמשחק ביוון ולכן נכון לעכשיו, הוא ייחקר עם שובו לישראל.
הבלם מאיר גבאי, ששוחרר מרמת השרון לאחר פיצוץ הפרשה וחתם בקבוצת הפועל אשקלון אמר עם שחרורו: "אני מרגיש טוב. עברו עליי ימים מאוד קשים ואני רוצה ללכת להיות קצת עם המשפחה. הגיע הזמן שאוכל לדבר איתם כמו שצריך".
"אני מקווה שכל הסיפור הזה מאחוריי", הוסיף גבאי, "אני מקווה שבקרוב אחזור לכדורגל". על גבאי ועל קפלן נאסר ליצור כל קשר עם מי מהמעורבים בפרשה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו